0 oy
83 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (808 puan)
Kızlar dün ve diğer gün yumurtlama akıntım vardı yumurta akı gibi olan.Hafif kramp ve bel ağrısı da.Bugun akıntı normale döndü.Dunu değerlendirdik ama bugün olmadı.Etki eder mi bu?Çarşambayı da değerlendirmiştik yani yumurtlamaya 1 2 gün kala.Hakkımı kullandım inşallah bugünde tutma şansı yuksekti ama değerlendiremedik inşallah ulasmislardir yerlerine dün de ondan önceki günlerde yarım saat kalkmadım ayaklarımı duvara uzattım hemen duş almadım.Yani ulaşmışlar mıdır illa çok beklemek mi gerekiyor?İlk gebeligimde yarım saat kadar bekleyip kalkardim 2 ay sonra tutmuştu 

1 cevap

0 oy
(134 puan)
Yumurtlamantestı kullansan sabahtan yapsan sonuca gore gece ıcın planlama yapmıs olırsun bence daha garantı olur. Rabbım yüzünüze gülsün hayırlısından versin inşaallah. 
(808 puan)
Takvime göre 3 gün önceden yapmıştım ama çok silikti yoktu yani.O zaman hiç belirtim de yoktu vakti de erken gibi geldi bana.Haftaici adete biraz daha yakın yumurtlama oluyor her ay hani belirti falan hep oluyor yani ayırt edebiliyorum o günü.Kac test alıp yaptım bıraktım dedim 2 günde bir deneriz nasip artık testler de pahalıydı toplu da sipariş etmedim gelene kadar günü geçer :)İnşallah ya Allah razı olsun kısmet artık bakalim :)
(134 puan)
Birde youtubede yumurtalama masajı var bu ay olmazsa onumuzdekı ay adetten sonrakı zamana gore hesapla onu yap. Mesela sogan suyu kürü cok faydalı adetten ıkı hafta once yapsan yumurtalarını olgunlastırıyor ılk evlendıgımın ılk ayına hamıle kalmıstım gercı düştü bebegım ama soyan suyu kuru yapmıstım dugunumden ıkı hafta once gun asırıda avakado ve gunluk havuc yemıstım bunlarda rahmı beslıyen yıyecekler.
(134 puan)
Gebelık testın negatıf cıkarsa sogan suyu kuru yapabılırsın. Ama bır umut pozıtıf cıkma ıhtımalı varsa kürü yapma bekle.
(808 puan)
Sağol inşallah inşallah artık kısmet bekleyecegim.Adetime 12 gün kaldı bugün krampim karın ağrım vardı bugün bakalım ne olur bu ay sonuc
-Reklam-

650,517 soru

3,425,310 cevap

4,257,584 yorum

183,828 üye

...