0 oy
132 göst.
Doğum kategorisinde (221 puan)
kapalı
Doğuma 15 gün var Allah nasip ederse dün akşam rüyamda yavrumu gördüm o kadar tatlı o kadar mis kokulu yduki belkide bilinç altında gördüm Allah bu mübarek aşure günü hürmetine herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah 
Gebelik haftası 36
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(123 puan)
Benimde ablam görmüştü canım sarışın mavi göz bir erkek çocuğu vermişler ve ismini dahi söylemişler bunu koyacaksın diye Gerçekten öyle bir yeğenim oldu sarisin mavi göz rüyada gördüğü ismi koyduk.
(576 puan)
Yaa masaAllah bende öyle bebek gördüm mavi gözlü sarışın güleç yüzlü ama ikimizde kumraliz nasıl öyle bebek olur ki bizden :) Allah dilerse olur amenna da işte :)
(123 puan)
Ay normalde bizimkilerde esmer ama Amcaları öyleydi j onlara çekmiş çocuk dedik
(576 puan)
Hadi inseAllah ozaman :) bizim amca da derelerde hep sarışın renkli gözlü çok merak ettim şimdi bende :) sağlıkla hayrla gelsinlerde işin latifesi :)
-Reklam-
0 oy
(346 puan)

Amin canım ben de 37 haftayım ve her an gelecekmiş gibi hissediyorum sancılarım var.  

Ben rüyamda görmüştüm bi kaç defa hatta hamileliğim başında gördüğüm hâlâ gözümün önünde , erkek görmüştüm bebeğim de erkek olacak. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :)

0 oy
(437 puan)
Benim baya oldu göreli. Kendi evimin salonunda benim her zaman oturduğum koltukta yatiyodu oğluşum. Böyle bakmaya doyamadım güzel yüzlü güler yüzlü bı bebek. Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 
(221 puan)
Bende öyle kızım kucagimdaydi küçücük burnundan öptüm

651,139 soru

3,427,771 cevap

4,260,358 yorum

184,036 üye

...