0 oy
178 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
düzenledi
Merhaba

21+3 haftalık hamileyim. Dün akşamdan beri 4 kere tuvalete gittim dördünde de çok açık renkli pembe akıntı geliyor bu normal mi acaba. Bebeğimin hareketlerini çoğu kez vajinamda hissetmeye başladım. Bu durum endişe edilecek bir durum mu sizce.
Gebelik haftası 21+3

4 Cevap

0 oy
(49 puan)
Acilllllll doktora gıt canım vakit kaybetme tehlike bır durum olabilir
Bugün saat 1de detaylı ultrason için randevum var. Oraya gideceğim için bekliyorum orada bir şey varsa söylerler diye ama içim içimi yiyor.
(49 puan)
Bekleme bence  yerinde olsam acil sen hemn girerim kan gördüyse ne hemn yardimci oluyor lar
(49 puan)
Bende 21 +2 yım Rabbim yardımcon olsun için ferah tut  bazen olabiliyor böyle şeyler  fakat gözlem altında durmanı onerırım
Tesekkur ederim cevabiniz icin. acile gidicem bir an once cunku cok olmaya basladi
-Reklam-
0 oy
(234 puan)
Canım bence bir doktora git bekleme nolur nolmaz seni endişelendirmek istemem ama randevunu falan bekleme inşallah kötü bişey yoktur 
Doğru diyorsunuz tekrar tekrar gelince dahada endişelenmeye başladım. Acile gidicem şimdi. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(894 puan)
Canım randevuya yarım saat kalmış ama sen gittin mi domtkra merak ettim?? Ne durumdasın?? 
Evet öncelikle acile gittim hem karından hemde alttan muayene etti. Herhangi bir sorunun açıklığın olmadığını söyledi. Enfeksiyona bağlı olabileceğini söylediler. Fitil yazdılar. Şimdide detaylı ultrason için sıra bekliyorum :) çok şükür içim rahatladı ama
(894 puan)
İyi ya gözün aydın canım sevindim valla :) Ama bence enfeksiyon olup olmadığını anlamak için kan ve idrar testi yaptır.. Öyle at kafadan, yap bir tahmin ver fitili yolla saçma geldi açıkçası.. Muhtemelen dediği gibi olabilir mantıklı ama sonuçta sana test yapıp sonucuna bakmadı.. Ayy neyse hadi bakalım sen tadını çıkar şimdi ayrıntılıya giriyorsun bebişi yakından gör :)
Aşağıdan kontrol ettiğinde akıntı fazlalığı var dedi. Ona istinaden soyledigini dusunuyorum ama dedigin gibi bi kan idrar tahlili yapilmaliydi. Hayirlisiyla gorcem bakalim tesekkur ederim :)))
0 oy
(203 puan)
Rahim ağzı yetmezliği vs olabilir canım ne ddi doktor
Enfeksiyona bağlıymış öyle dedi fitil verdi

649,050 soru

3,419,764 cevap

4,251,034 yorum

183,457 üye

...