0 oy
229 göst.
Doğum kategorisinde (23 puan)
kapalı
Dün gece tanaiyondan(17-13) acil sezeryana alındım çok şükür kizim oldu ve iyi. Ama sütüm yok ve ağlıyor sürekli. aut artirici ne yapılır ne alınır 
Gebelik haftası 38
Kapatılma nedeni: Sol menüden bebek bakımı bölümüne yazınız

3 Cevap

0 oy
(34 puan)
Allah analı babalı büyütsün inşallah bende aynı şekilde muzdariptim bebek emdiği için süt yavaş yavaş gelmeye başlar bu bir haftada sürebilir belki daha fazla ama en fazla bir hafta sürer genel olarak sakın sütüm yok diye çocuğa aç bırakma mama da ver ben o hatayı yaptım çocuğum hemen sarılık oldu yoğun bakıma yattı bu daha da kötü yoğun bakım yatınca bebeği doğru düzgün emziremedim günde 2 defa izin veriyorlardı O da az geliyordu tabii bebek çekmeyince sütü pompayla falan sağma olmuyor bu sefer 8 ay anca emzirebilmiştim mama ile takviye olarak bir hafta 10 gün en fazla 2 hafta hem emzirip hem mama verirsen sütün de artar bebekte sıkıntı olmaz sonradan sütünü arttırınca mamayı da  bırakırsın ben ilk çocuğum da bunu yaptım ikinci de yapmadım çok büyük hata yaptım onun yoğun bakıma gidip senin dışarı da durman çok kötü bir şey sarilamaman  koklayamam şimdi 3 hamileyim Allah nasip ederse üstüm eğer hemen gelmezse ki ikisini de böyle oldu bunu da bir hafta on gün mama vereceğim emzirmekle beraber üstüme atınca bırakacağım tekrardan Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin
(780 puan)
Gelir sutun hic merka etme.ama.sutu siringayla ver kendi sutun gelene kadar yoksa memeye alisamaz.biberon vermeyin kesinlikle.mama verin simdilik .duş alırsan gelir o benim 3.gun geldi biberona alıştığı icin memeyi alamadi .zor aldi.
-Reklam-
0 oy
(1,027 puan)
Mama takviyesi verirseniz şırınga ile verin sonra bebek biberona alışıp yine emme sorunları oluyor ben bizzat yaşadım.Hoşaf için su için bol bol süt damlası alabilirsiniz. Bebeği sürekli emzirin emdikçe gelecek.
Süt damlası nedir nerden alınıyor ben de sezeryan olucam sütüm gelme diye korkuyorum
(1,027 puan)
Eczanelerden sorabilirsiniz süt damlasini süt artirmak için etkili oluyor doğum yaptıktan sonra eve çıkınca başlamıştım ben. Sezeryanla sütun geç gelmesinin alakası yokmuş hastanedeki ebeler bu şekilde bilgi verdi bana.Once az az oluyor zaten bebek emdikçe çoğalıyor. Tabi bebeğin memeyi tutması da önemli benimki tutmadı mesela...Bir hafta uğraştım gece gündüz.
0 oy
(10 puan)
Hayırlı olsun tahin ve uyku 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 325 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 303 göst.
11 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Ygmrtnk (27 puan) sordu
0 oy
9 cevap 259 göst.

644,234 soru

3,402,499 cevap

4,230,052 yorum

182,195 üye

...