0 oy
111 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (378 puan)
merhaba anne adaylari haftasonu bebek alısverişini toptan halledicem bebek bezi kullanıpta önerisi olan varmı prima falan düşünüyorum ben sizin kullanıpta tavsiye ettiginiz öneriler neler ve aldıgım zaman yenidoğan kaç paket almalıyım ve 2 numarayı ne zaman başlamalıyım
Gebelik haftası 34+5

2 Cevap

0 oy
(337 puan)
Ben sleepy kullanıyorum. 1 numarayı yaklaşık 35 gün kadar kullandım. Şuan 48 günlük 2 numara kullanıyoruz 2. Ayını 2 numara ile bitirir gibi şimdilik :)
(378 puan)
anladım simdi acaba ben yenidogan 1 numara 2 paket alayim öylemi
(378 puan)
bide bir numarayi 35 gün kullandim diyosunya kaç paket bitti bu süreçte 2 paket mi?
(337 puan)
Çok fazla gitti ya bebeğin ne kadar kaka yaptığına da bağlı biraz :) bizimki çok yapıyor. 200-250 adet gitmiştir
(378 puan)
yani 4 5 paket galiba hesap edince :)
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Ben Turkiyede yasamiyorum.Ama oraya geldiğimde bayağı bez denedim oglum için. Ve Sleepy en iyisiydi.  Çok güzel bir marka tavsiye ederim ..
(54 puan)
Evet 1 numara iyi yeni doğan  için. 2 paket al. Sonra duruma gore kilosuna göre numaralar da buyuyecek.. Ona göre de alirsin ..Ilk aylar çok sık bez degisimi  oluyor. Yani en azından benim oğluma ve yegenlerimde de oyleydi..Ve size başka tavsiye kesinlikle mustela markası kullanmayin. Burda pediatrlar  doktorlar hatta hastanedeki hemşireler bile kullanma demişti. Tabi denemek istedim yinede..Keske dinleseydim o zaman.Alerji yapıyor.  Oğluma bir kere kullandim denedim . Vucudu kirmizi noktalarla doldu. .
(378 puan)
mustela şampuan ürünümü diyosunuz yok zaten ondan almicam hafta sonu hastane cantasi vs. hazirlicam hepsini e bebekten düsünüyorum
(54 puan)
Evet. Çok kötü bir urun o. . Tabiki  iyi dusunmussunuz. Haftanizda az kalmış. Biberonlardan da Philips  Avent tercih  ettim ben.Ve burdaki çoğu insan bu markayi aliyor   Emzikleri de dahil..
Allah sağlıkla kavusmayi nasip etsin evladiniza..
(378 puan)
bende philips Avent almak istiyorum biberonu ve emzikini ama cok pahali hangisinden alacagimi bilmiyorum
(54 puan)
Malesef pahalı ama güzel bir urun. Ben Philips  Avent clasik olanini almistim. Emzikte de öyle. Ve halen oglum aynı markayi kullaniyor. Başka marka da denedim ama istemiyor. . Klasik olanlar güzel. Biberonun başını emzik kismi da dahil Anne gogsune yakın yapilmis. Yani emzirince de problem yasamazsin.. Ben hem kendi sutumu hem de takviye sutlerden kullandim.doymuyordu  çünkü. Mama olarak da Turkiye de Aptamil guzel..

İlgili bir soru bulunamadı

651,995 soru

3,431,134 cevap

4,263,863 yorum

184,275 üye

...