0 oy
1,860 göst.
Doğum kategorisinde (59 puan)
düzenledi

image

image

bu akintimi su mu bu gun 2 camawir deyiwdim

Gebelik haftası 38+3

7 Cevap

0 oy
(2,866 puan)
Net bir şekilde akıntı
-Reklam-
0 oy
(18 puan)
Akıntı canım 
(59 puan)
Yox boyle diyil bende 1.5 sm acilma da var niwanimda geldi sumu diye korkdum
0 oy
(2,611 puan)
Akinti canim
0 oy
(657 puan)
Canım ben 22 haftalığım arada bende de oluyor. Dün doktora sordum acaba amniyon sıvısı kaçırıyor olabilir miyim diye. Sıvının gelmesi farklıymış ve hissedermişsin idrar gibi sıcak ve boşalma rahatlama hissi olurmuş. Senin ki bariz akıntı gebelikte normalmiş. 
0 oy
(175 puan)
Gerçekten mi.. 
(657 puan)
Doktor böyle söyledi gün içerisinde geldiğinde bende tedirgin oluyorum idrar mı akıntı mı yoksa sıvı mı insanın aklı karışıyor ama idrar olsa anlarım diye düşünüyorum kaçırma derdim daha önce olmadı hiç sıvıyı da doktor anlatınca içim rahat etti açıkçası. Gelen miktarı da söyledim ben, bir çay kaşığı kadar ancak diye buradaki görselde böyle sızan sıvı okadar az olmaz dedi. Yorumlara baktığımda da bir çok hamile bu durumu yaşıyor ki zaten sızma olsa ultrason da doktorlar görür. Enfeksiyon varsa farklı tabiki onun için idrar testi aldı doktorum bu sefer temiz çıktı
(59 puan)
Bende mantar falan yok cikmadi
(657 puan)
Bende de yok canım idrar kültürüm temiz çıktı çok şükür, hatta bende koku kaşıntı da olmuyor ama bazen idrarda eritrosit ve lokosit bazen yüksek çıkıyor akıntıyı ona bağlıyordum bende ama dünkü idrarın temiz çıktı ama sıvı hala arada geliyor.
(59 puan)
Idrar gibi akinti gibi kokmuyo ama -_-
(657 puan)
Yok onu demek istemedim idrar yolu enfeksiyonu da akıntı yapar ya ona yoruyordum ben. Akıntım devam ediyor ama idrar tetkiki temiz çıktı enfeksiyonum yok benimde. Doktorun söylediğine göre gebelikte akıntı renkli olmadığı ve az önce anlattığım şekilde değilse normalmiş. Senin haftan yaklaşmış bir doktora git istersen için rahat eder.
0 oy
(230 puan)
Bende 20 haftalik gebeyim. Bugun sabahtan beri sızıntı şeklinde ara ara su gibi bisey geliyor.  Özellikle ayaga kalkinca daha cok geliyor.  Cok korkuyorum acaba amniyon sıvısımı diye. Eşimi eczaneye göndrrdim turnusol kagidi almyaa. Persembe günü randevüm var insallah kötü bisey degildir.
0 oy
(67 puan)
35+2 bende de oluyor günlerdir bende aynı şekilde foto çektim doktora gösterdim hatta hastaneye gittim yine vardı ordada gösterdim akıntı olduğunu söyledi bir su vardığından fazla ve aniden gelirse suyun gelmiş demektir merak edilecek bişey yok yani
(59 puan)
Benim gununde gelmiw acilmamda var dedim belki sudur azar azar geliyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 389 göst.
0 oy
1 cevap 196 göst.
4 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cemile mm (17 puan) sordu

650,922 soru

3,426,938 cevap

4,259,415 yorum

183,974 üye

...