0 oy
198 göst.
Doğum kategorisinde (372 puan)
kapalı
Kızlar 9 gün oldu dogum yaptim sütüm yetmiyor ne onerirsiniz  bana birde çoğu şey gaz yapıyor diyorlar ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım . Bestlak diye bir damla aldım o biraz attırdı ama gene yetmiyor.
Kapatılma nedeni: Sol üst köşede Bebek bakımı bölümünden post açınız

8 Cevap

0 oy
(3,125 puan)
Canım emzirdikce gelir biraz sabret sitres yapma kuru tut ye birde alkolsüz malt var ben iki dogumumdan sonrada kullandim süt yapmasi icin ve gaz olusmaması icin sulu yemeklerine toz kimyon at buna ragmen bebeginin gazı olursa tane kimyonu kaynarsuda demle bebegine biraz içir yada toz kimyonu çay kasıgının ucuna azıcık koy sutunden damlat uzerine surup gibi icir ıĺık su torbası koy poposuna ve karnına iki bebegimide böyle buyuttum 3.cuye hamileyim gerekirse bundada bunları yapacagim 
(372 puan)
Ay çok tsk ederim canım sağol valla o kadar bunaldım yani.
-Reklam-
0 oy
(243 puan)
Ben günde iki kutu meyve suyu içiyorum bulgur soğan yeşillik çorba su rezene çayı sabahları haşlanmış yumurta biraz çok yemelisin bende azdi sütüm yemeyi çoğaltim kilo bile aldım sıcak suyla göğüslerinizi yıkayın bide bol bol dinlenin  şuan yetiyor sütüm 22 günlüğüz bizde 
(372 puan)
Bulgur yiyorum da gaz yapiyo4 diyor doğru mu bilemedim ben bu günde yaptim yedim. Birde duşa giriyorum her gün dediğiniz gibi su  tutuyorum göğsüme.
(243 puan)
Gaz yapmıyor bulgur fazla illaki vardır ama en azından gaz damlası alıp verebilirsin bebeğe bulgur soğanla bol bol ye göğüslerin sütle dolacak dinleninde uyumakta dinlenmkete sütü çoğaltıyor
(372 puan)
Uyuyamiyorum  çok yorgunluk oluyor ister istemez o da dediğin gibi etkiler biraz düzene koysam uyurumda  çok tedirgin oluyorum hep bebrgin başındayım.
0 oy
(81 puan)
Doktor Medine hurması önermişti. Hatta Hz. Meryem'de doğum yaptıktan sonra hurma yemiştir. Araştırabilirsin. Birde anne çayı mıydı öyle bir çay var aktarda bulursun süt yapıyor. Adını bilmiyorum ya direkt aktarlara sor ya da araştır öyle al sen bilirsin. 
(372 puan)
Tamam canım yiyorum hurma bimden  inşallah artar. 9 gün oldu çok olmadı aslında birde ben 4 gün hastanedeydim
0 oy
(12 puan)
Açık çay iç çok iyi süt yapıyo benim de 20 gün oldu doğum yapalı
(372 puan)
Geçmiş olsun canım çok tsk ederim ederim.
0 oy
(84 puan)
Allahim bende bu evreye geçebilecek miyim acaba .. ne güzel sıkıntılar 25. Haftadan selamlar 
(372 puan)
Gecirirsin canım benim inşallah öyle bir geçiyor ki bir avazda  kurtulursun sıkıntısız şekilde Rabbım yardımcın olsun ben yaptım çok şükür kavuştum sıra bekleyenlere nasip olsun.
0 oy
(34 puan)
Bol bol su iç demişti kuzenime doktor 
(372 puan)
İçiyorum canım 3 lt su tüketiyorum.
0 oy
Bebeginin bez cisli bez sayısı ne kadar?
(372 puan)
Canım 3 4 kere kaka yapıyorum çişi hiç saymadım bir dikkat edeyim.
5den fazla bez aliyorsaniz. O bebek doyuyordur. 3 4 kere kakada aliyorsan yağlı sütün ve bebek doyuyor. Doktor söylemedikce kendince yetmiyor diye düşünme. Memeler terbiye olur yumuşar. Soze göre doymuyordan once bebege göresi önemli.
(372 puan)
Doğru diyorsun canım  doktora goturcem bakalım ne diyecek teşekkür ederim yorum için.
0 oy
(32 puan)
Dayanabileceiğin kadar sıcak suyun aldında kalsın sırtın. Sıcak su damarları açıyormuş. Benim de ilkinde sütüm yoktu. Bunu bilmiyordum. İkincisinde deneyecem.
(372 puan)
Aynen sıcak su etkili diyorlar bende ondan giriyorum her gün duşa göğüslerime  tutuyorm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 426 göst.
0 oy
7 cevap 640 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.
0 oy
22 cevap 945 göst.

650,340 soru

3,424,643 cevap

4,256,841 yorum

183,781 üye

...