0 oy
223 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (175 puan)

Çok fazla çatlak oldu karnımda alt kısmı özellikle o kadar çok ki o kadar yağ kullanmama rağmen benim gibi olan varmı :( birde doğumdan sonra çok mu kötü görünüyor 

5 Cevap

0 oy
(799 puan)
Malesef benimde öyle kimisi hiç bir şey kullanmaz bir çizgi olmaz kimisi bn gibi herşeyi kullanır heryeri çatlar vücutla alakası var hassas cilt olduğu için doğumdan sonra beyazliyolarmis bende daha doğurmadim hala kırmızılar sağlıkla doğsun bebeğim de gerisi umrumda değil 
(175 puan)
Gerginlik gidince buruşukluktan sallanır mı acaba :))
(799 puan)
Ne bilim ben daha doğurmadim ki ama bir sürü insan var vücudu çatlayan beyazliyolar diye biliyorum açıkçası bunları düşünüp kendimi yormuyorum tek düşüncem bebeğimin sağlıklı olması bebeğinden bana kalan hatıra ömür boyu taşımaya razıyım :)
-Reklam-
0 oy
(45 puan)
Ben 29+2 haftadayim ve çatlak olmadı henüz karnimda. Sadece göğüslerim çatladı o vücutla alakalı sanırım çünkü benim hem anne tarafım hem de baba tarafımda çatlak hiç yok vazelin varsa onu kullan bu influencer takımının önerdiği şeyler hem çok pahalı hem de inan bir şeye yaramıyor şu an tek düşüneceğin bebisin olsun 
(614 puan)
Canım benimde 32den sonra çatladı son haftalarda çatlamaya başlıyorsun tabi ins olmaz
(45 puan)
Vallahi çok güzel Moral verdin :)))))) olsun yapacak bir şey yok bebekten önemli değil sonuçta
(614 puan)
Banada öyle derlerdide benim de morelim bozuluyordu çatlamışım haberim yok ksura bakma canm morelini bozduysam
0 oy
(671 puan)
doğumdan sonra balkabağının içindeki çekirdekli posalı kısmı ayır. bir kaseye al ve üstüne su koy. birkaç gün sonra jelleşiyor. posasından temizle. içine de az saf zeytinyağı koy. hergün onunla masaj yap gözle görünür azalma sağlıyor. çatlak yağlarından, kremlerden daha etkili.

bir de bulabilir misin bilmiyorum. domuz yağı da çok etkili. arkadaşım sezeryan göbeğinin üstüne çaydanlıkla çay döktü. Hem çatlak hem yanık mahvoldu karnı. domuz yağı önerdiler. ne çatlak kaldı ne yanık. bebek poposu gibi oldu. 
(593 puan)
İlk duyduğum bilgiler gerçekten garip deneyeceğim bende teşekkürler
0 oy
(314 puan)
Tırnaklarının düeğmesine izin verme daha fazlası olmasın. Karın gerginlestikce kaşıntı yapar ver kasiyinca hemen yırtık oluşur. Hergun sabah akşam nemlendir. Hep nemli kalsın. Yağ kullan o daha çok gerginlesmeden oluşan kasinmayi azaltıyor. Ve atletinin üzerinden elinlin içiyle ovustur tirnak degdirme sakın.
0 oy
(163 puan)
Yag kullanmak engellemiyor, catlayacagi varsa catliyor. Ben basindan beri yag kullaniyorum dikkat ediyorum ama catlamaya basladi. Dermotolojiye gittim merhem yazdi doktor 3 kutu bir de medikal bir yag yazdi daha kotu olursa kortizonlu krem vereyim dedi. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...