0 oy
361 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (251 puan)
Merhaba anneler acaba siz hamilelğinizin kaçıncı haftasında bebek için alışverişe başladınız ilk neler aldınız benim ilk gebeliğim tecrübesizim her ay bir eşyasını mı alsam diyorum bir ay beşiği diğer ay bebek arabası şeklinde ama bu defa da erken mi davranıyormuşum gibi geliyor sizce ne yapmam lazım
Gebelik haftası 20+2

5 Cevap

0 oy
(62 puan)
Bence almaya başla son ana kadar bekleme bir anda ne olacağı belli olmuyor cunku ben basladım bıle 23 haftalık neredeyse herseyi bitti ufak setler kaldı cunku kıyafetler yıkanıcak daha bir suru detay sonrasında çok zor olucak.7 ayımda da yıkayıp hazır edıcem herseyını ama tabiki de herşeyin hayırlısı olumlu olumsuz da herşeye hazır olmak lazım sana kalmış anlıyacagın.
(251 puan)
Bende öyle düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan özellikle beşiği olsun arabası vs almak mantıklı geliyor
(62 puan)
Herşeye zam geldi ben ıslak mendil bezinide aldım çok az seyleri kaldı alın gitsin sonucunda alınca tabiki de eskıler çok erken dıyor ama hayat maalesef pahalı herşeye sureklı zam gelıyor sonucunda alınca 8 aylıkda olsa aıncak 5 aylıkda olsa ama herşeye yine hazırlıklı olmak lazım.
(251 puan)
Aynen haklısınız bende öyle düşünüyordum ama son ana kadar bile her şeye hazırlıklı olmak  lazım doğuma kadar Bi çok risk var ha şimdi ha 9.ay almışım farketmez sadece zam farkına maruz kalmış olurum
(62 puan)
Aynen katılıyorum.Birsey olursa da ALLAH'tan yapacak bişey yok herşeyin hayırlısı.Sağlıklı gelsin bütün meleklerimiz inşallah.
-Reklam-
0 oy
(84 puan)
Benim de ilk gebelik bu pahalılıkta erken almak avantaj canım. Cinsiyet belli olucak bu hafta ama beşiğini annemler aldı. Bebek arabasını alicam. Sonra kıyafet baslicam. İnşaAllah.
(251 puan)
Bende öyle düşünüyorum ya her ay bir zam geliyor üstüne
(84 puan)
Eminönü havuzlu han var bugün gittim a dan Z ye herşey var hemde her bütçeye göre canım bebek arabası beşiği elbise hediyelik ne ararsan mis gibi
0 oy
(27 puan)
Canım ben 37. Haftama giriyorum daha yeni eşyaları aldık:)) işin doğrusu yani erkenden almaya gerek yok bence büyük eşyalarını beşiktir arabadir felan ama kıyafet ne kadar alırsan kâr 1.5 2 yaşına kadar bölüm bölüm kıyafet stoğu yap bence bide şimdi herşey zamlanıyor indirimde gördükçe al :))
(251 puan)
Evet kıyafet henüz hiç almadım içim de gidiyor ama hep erken diye erteledim ama bu hafta başlıcam almaya en çok hangi ay için aldınız 0-3 ay mı 3-6 ay mj
(545 puan)
0-3cok almayın bir kaç takım yeter, 3-6da fazla fazla almaya gerek yok çünkü epey hızlı büyüyorlar..  daha çok 6-9 alabilirsiniz.
(27 puan)
Bence 0 3 ay için 5 6 takım yeterli neden derseniz çocuk ilk 3 ay çabuk büyüyor boşuna size masraf olmasın yani bende öyle aldim 6 7 takımda 3 6 ay aldım tabi tek takımlar değil bunun için setler satılıyor ne bilim işte 5 uzun kollu zıbın seti veya 4 lu pantolon seti felan onlardanda aldım ben tüm alışverişimi Trendyoldan yaptım tek seferde çok rahat oldu ürünlerde çok güzel yani pamuklu benim çok hoşuma gitti tabi yine sen bilirsin canım senin haftan alışverişe çıkmak için uygun gezip bakabilirsin ben 37ye dayaninca cikamiyom hemen sancım oluyor oyle yani:))
0 oy
(3,981 puan)
Ben aldım 21 haftadan bir başladım şimdi herşeyi hazır ve iyikide yapmışım diyorum ağırlaştım hareket etmek eziyet bu sıcakta 32+3
0 oy
(545 puan)
Ilk gebeligimde 26.haftada falan başladım alışveriş yapmaya son haftaya kadar yavaş yavaş aldım. 2.de zaten büyük eşyalar mobilyalar var vs diye ara sıra hoşuma gittikçe 1-2kiyafet ufak tefek lazım olacak şeyleri aldım..  asıl alışverişi 36-37. Haftada yapmaya başladım yani 37den sonra da yapılır alışveriş eksik tamamlama konusunda hiç bir sıkıntı olmaz bence. Ama sorun her şeyi bir anda alınca ortaya çıkıyor, fiyatlar acayip artmış durumda, şükür durumum var sıkıntı yaşamadık ama her şeyi bir anda almaya kalkınca bir ufak sarsıyor toplamda ne kadar harcandığını görmek :) o yüzden ufak ufak her ay bir şey alıp kenara koymak mantikliymis..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,016 göst.
0 oy
2 cevap 488 göst.
29 Kasım 2019 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Edaeslem (102 puan) sordu

650,166 soru

3,423,946 cevap

4,255,965 yorum

183,743 üye

...