0 oy
219 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (127 puan)
kapalı

image

Sizce bu erkek bebek için mi kız bebek için mi ? 
Gebelik haftası Doğdu
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(449 puan)
Erkek için cnmnm
(642 puan)
Aynen valla bizimkisi alcam alcam diye diye çocuk nerdeyse dogcak
Hem alsa bile giydirmem orası ayrı tabi:)
(1,064 puan)
29 hafta oldum birşeyler aldikca neden daha simdiden alıyorsun erken doğunca alırsın diyor :)) cocuk gelmeden kiyafetleri geliyor diyo :)) aynen bizimki de alsa ne alır orasi da ayrı muamma ama en azindan ihtiyacı ne diye sorsa bile yeter
(338 puan)
Yani erkek bebek için belli ve büyük birşey. Birde hiç de güzel değil yanlış anlamayın ama :)
Gerçi iyi kötü bişey almış eşimin ailesi hiçbişey almıyor. İlk bebeğime de almadı şimdi de almıyor. Onu geçtim insan oplunu evlendirirken don atlet alır çorap alır onu da almadılar :))) eşimin yaptığı bileziği taktılar düğünde utanmadan :) en azından alıyor ne diyim.
(65 puan)
Sana verilen hediyeyi beğenmeyip bir başkasına vermek çok ayıp ve yanlış. heleki bir anne vermiş ise. Senin annen getirseydi diğer çocuguna kadar saklardn.  Ben senin kayın validen olsam ne arar ne sorarim. Onların zamanında erkek kız kıyafetimi bulunuyordu sanki. Biride Geri yazmış kadın için ne ayıp cümleler . Onu almayanlar bile varken sen baskasina veriyorsun.ben senin yerinde olsam verdigim insana bı kıyafet alırım onu verir hediyeyi isterim giydirirm . Ben yanlış yaptım hediyeyi sana vermekle diyip giydirir hem kocamın hem kaynananın gönlünü yapardım sonuçta yaşlı . Hayat insana neler gösterir yaşatır bilemezsniz
(127 puan)
Diğer oğlunun kızına e bebekten ne güzel takımlar kıyafetler alıyor bi görseydiniz alındığım için bana hak verirdiniz :) insan az da olsa önemsendiğini bilmek istiyor ben şahsen kendi kızıma giydirmeyeceğim bir şeyi başkasına asla almazdım kıyafetin ne rengi ne kalitesi hiç bir şeyi güzel değil kız kıyafeti demeye şahit aradım ama bulamadım :) Ki ben ondan hediye felan da istemedim dalga geçer gibi diğer torununa en kalitelisini en güzelini alırken benim kızıma böyle bişey almasına takıldım hiç alma daha iyi.
-Reklam-
0 oy
(70 puan)
Bnce het2sınede gıder

651,623 soru

3,429,745 cevap

4,262,351 yorum

184,168 üye

...