0 oy
311 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,587 puan)

İdrar yaparken yanma oluyor bu ilaç iyi gelir mi sizce kullanmalı mıyım

image

Gebelik haftası 12

4 Cevap

0 oy
(883 puan)
Monurol şase var tek kullanımlık bunu bilmiyorum ama iki hamileliğimde monurol verdi doktorum sadece 
(1,587 puan)
hamile kalmadan önce de idrar yolu enfeksiyonum vardı doktor yazmşti  hamile kaldıktan sonra da kullanabilrsn demişti bugün yine  kullan dedi ama tedirginm acaba sorun olmaz mı
(883 puan)
Bu ilacı bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum doktorum bana sadece bunu verdi iki doktorda sadece bunu vermişti
(1,587 puan)
Sağolun cnm
-Reklam-
0 oy
(671 puan)
bunu değilde benzer şekilde bir takviye bende kullanıyorum. vitamin gibi hergün içiyorsun. uzun süreli engelliyor idrar yolu enfeksiyonlarını. vucudunun bağışıklık kazanmasını sağlıyor. 
(1,587 puan)
bu sorun olur mu acaba 2 kayıptan sonra zor hamile kaldım  o yüzden korkuyrm
(671 puan)
hayır neden sorun olsun. ilaç değil ki bu. idrar yoluna karşı bağışıklığınızı güçlendirecek vitaminler var içerisinde. Bu vitaminler hem size yararlı hem bebişinize. ilaç kullanıp enfeksiyonu gidermeye çalışmak bebek açısından daha riskli çünkü. Bende çok zor hamile kaldım. doktorum bu yüzden olabildiğince vitamin takviyeli gidermeye çalışıyor sorunlarımı.
(81 puan)
Mrs. Kyli takviyenin ismi ne acaba
(671 puan)
lactogyn. ama lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın ne olur ne olmaz.
0 oy
(88 puan)
Fitil kullandim ben birde tek kullanilmlik bi antibiyotik Suda eritme 
0 oy
(10 puan)
Bana da idrar yolu enfeksiyonu koyuldu 25 gün önce. Tek kullanımlık bir ilaçla (gece yatmadan önce içilen ve sabaha kadar idrar torbasında kalması gereken eriyen bir ilaç) yanında da piyeloseptyl verdi. On gün kullandım. Hiçbir şikayetim yoktu. Tesadüfen ogrendik. Bu arada 8 yıldır hiç antibiyotik kullanmadım. Gebelik 20.haftada. Düzenli kullandım. Bitti. Tekrar gittim. ASM doktorum geçmemiş dedi. Güçlü antibiyotik veremediğimiz için bununla idare edeceksin hatta bu bitince gelmene gerek yok git eczaneden tekrar al dedi  Ben başım ağrısa ağrı kesici içmem. Bir antibiyotiği düzenli kullanmak çok ürkütücü geliyor. Bu nedenle bitkisel çözüm arıyorum deli gibi. Çünkü idrar enfeksiyonunun bir tane belirtisi bile yok bende. Sadece tahlilde çıkıyor. 

652,264 soru

3,432,301 cevap

4,265,181 yorum

184,354 üye

...