0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
11+5 haftalık hamileyim yarım bacak ve kol lazere gitsem acaba bişey olur mu hep doktora sormak istiyorum unutuyorum özele gidiyordum deva Hastanesi'ne Cevdet öksüz numarası da yok sorayım bundan sonraki doktoruma da devlete gidecem onlar da baştan sağma şeyler diyor sizce bı zararı olur mu ben olmaz diye biliyorum doktora ulaşamıyorum çünkü 
Gebelik haftası 11+5

7 Cevap

0 oy
(96 puan)
Benm doktorum önermemiste radysyon var demisti ama sizinkini bilemem canm ne der
-Reklam-
0 oy
(1,587 puan)
Kuzenim de gidiyordu özellikle adet bitiminde çagryrdu
0 oy
(657 puan)

Doktorlar genel olarak önermiyor. Bilinen bir zararı olmadığı söyleniyor ama  bu konuda kapsamlı  bilimsel bir araştırma olmadığı için doktorlar bu konuda temkinli.

Ben kendi tecrübemi sadece paylaşabilirim,  gebe olduğumu öğrenmeden bir hafta önce yaptırdım.  Normalde iğneli lazeri bile uyuşturmadan yapan ben normal Alexander da canımdan can gitti 20 dakika sürmeyen seyans bir saati buldu,  meğer ağrı eşiği gebelik sebebiyle çok düşüyormuş.  O zaman anlayamamıştım bir hafta ya çıktı nedeni. ;)

0 oy
(237 puan)
Canım fazla ultrasona girmek bilr zararliyken lazer yaptirmak daha zararli 
0 oy
(64 puan)
Ben 17 haftalık gebeyim canım gidiyorum hemde tüm.vucut 
(64 puan)
Doktorlar faydasını goremessiniz hormanlardan dolayı diye önermiyor lazerin çocuğa bı etkisi yok
0 oy
(672 puan)
Özel bölgeye yaptırmadığın sürece yaptırmanda sakınca yok diyorlar. ancak ilk 3aydan sonra devam etmeni öneririm. bebeğin organları oluşuyor biliyorsun bu süreçte. ne olur ne olmaz. 
0 oy
(876 puan)
Boşuna para verirsin . Hormonlardan dolayı Bi etkisi olmuyor gene çıkıyor o tüyler doğum sonrası falan ayrıca evet zararlı 

İlgili bir soru bulunamadı

654,573 soru

3,441,074 cevap

4,274,857 yorum

184,932 üye

...