0 oy
305 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (671 puan)

image

Az önce karşıma çıkınca merak ettim. A101 de görsele koyduğum elektrikli göğüs pompasını kullanan var mı? Fiyat çok uygun acaba işe yarar mı?

Gebelik haftası 24+4

6 Cevap

0 oy
(403 puan)
Ben aldım deneme amaçlı göğsüme taktigim an su gibi bir şey geldi hemen geri çektim bence iş gorucek gibi 
(403 puan)
İnternetten yorumlari dinleyerek almıştım iş görür diyorlar tâbi Philips kadar iyi değildir aradaki fiyat farkını düşünürsek:)
(671 puan)
sütüm çok gelir az gelir bilmiyorum. hastanede ve sütüm gelene kadar beni kurtarsın yeter :)
(403 puan)
Aynen öyle kurtarır bence ☺️
(1,096 puan)
Kiwi nin mutfak robotunu kullaniyorum memnunum
(671 puan)
daha önce marketlerden elektrikli ürün almadım. memnun kalmanıza sevindim. çünkü tam ihtiyaç anında bozulursa diye çok düşünmüştüm. içim rahatladı.
-Reklam-
0 oy
(1,299 puan)
Eger alamasaydım bende bundan alıcaktım mochi nin aldım bende Manuel 200 tlydi 
(671 puan)
Manuel fiyatına elektrikli pompa görünce çok ilginç geldi.
(137 puan)
Ama sizinki çok öneriliyor iyi fiyata almışsınız
0 oy
(9 puan)
Ben kullandım ama sütüm azdı benim Allah nasip ederde sütün güzel olursa inşallah kullanışlı bi ara sütümde artış olmuştu çok az denediğimde sağmıştı alınabilir yani
(671 puan)
İlk gün ya mememi tutmazsa ya sütüm gelmezse diye panikledim doktorum erken doğum riskin var deyince. inşallah gerek duymam da lazım olursa aranmayayım diye çantamda dursun istedim. bebeğimi hem emzirmek istiyorum biberonla beslemek mama ya da sütümü vermek istemiyorum. ama olurda lazım olur hayat kurtarır diye düşündüm. teşekkür ederim.
(9 puan)
Bide inşallah ihtiyacın olmaz bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bol bolda sütün olurda eğerki kullanmaz zorunda kalırsan ve bebeğini biberona alıştırmak istemezsen süt kaşıkları var onlardan kullanabilirsin arkadaşım öyke yapmıştı memeyi reddetti bebek onunla besledi daha sonrasında memeyi tutmaya başlamıştı
0 oy
(319 puan)
Bebeğim erken doğduğu için beni hiç emmedi. Bir de ilk bebeğim olduğu için ben de emzirmeyi beceremedim sanırım. Mamayla büyütmektense sağıp veririm dedim. Bebeğim 5 aylık. 5 aydır bu cihazla sağım yapıyorum. A101 mi bimden mi ne almıştım. Çok memnunum. 5 aydır aynı güçle çekim yapıyor. Philips gibi markalara boş yere o kadar para vermeye gerek yok.bebeğm bu cihaz sayesinde anne sütüyle büyüyor. 3 paket mama alsan zaten bu fiyata denk geliyor. En azından bebeği emzirdikten sonra bu cihazla göğsünüzü tamamen boşaltıp dolaba falan da atabilirsiniz. Bebeğe anne sütüyle yoğurt, bebek sütlacı gibi şeyler de yapabilirsiniz ek gıda sürecinde. Manuel ler çok zor oluyor insanın kolu yoruluyor. Manuel parasına elektrikli almak en güzeli. Powerla kullanabilirsiniz. 
(671 puan)
benim de ilk bebeğim. Erken doğum riskim de var. dün araştırmaya başladım hangisini alsam diye. instagramda bu reklamı görünce şaşırdım. çünkü bu fiyata Manuel zor alınıyor. Hem dedim paylaşayım almak isteyen olursa kampanyayı görsün hem de ben sorayım nasıl bir makina. bebeğime mama vermek istemiyorum ben de. sürekli kullanacağını sanmıyorum ama dediğiniz gibi anne sütüyle birşey yapmak gerekirse ya da bir yere gidersem annemler sütümü versin diye buzdolabında saklamak için ideal gibi geldi. teşekkür ederim yorumunuz için.
(319 puan)
Rica ederm. Ben de 35 haftalık doğum yaptım. Ama size tavsiyem ilk zamanlar göğsünüzü şırıngayla boşaltın. Pompayla değil. Süt insin diye pompa kullanmayın. İlk zamanlar hem göğsünüze zarar verebilirsiniz hem de ağız sütü dediğimiz süt az geldiği için cihazda kalabilir. Sarı sütün damlasını dahi ziyan etmeyin. Bir de eğer huylanmazsanız yani ikinci el diye dolap uygulamasında 100 lira falan satıyorlar. Yine de siz bilirsiniz. Dolaba saklamak için, ek gıdaya geçtiğinizde cici bebeyi falan sütle ıslatabilirsiniz.dışarı çıkarken sağıp öyle çıkarsınız. Her yerde göğüs açılmıyor sonuçta. Yardımcı olmak istedim. En azından ben kendi adıma çok memnunum cihazdan.
0 oy
(61 puan)
Iyi ki paylaştınız bende alayim bundan iyi oldu gordugum
(671 puan)
aynı işlevi gördükten sonra farklı markalara 3-4katı parayı vermenin alemi yok. umarım iş görür:)
0 oy
(346 puan)
Aynısı aldım çok işime yarıyor güzel sağım yapıyor canım 
(671 puan)
teşekkür ederim cevabınız için. umarım bulabilirim ben de.

649,942 soru

3,423,097 cevap

4,254,975 yorum

183,688 üye

...