0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Arkadaşlar merhaba 7. Haftalık hamileyim 5. Haftadan beri sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyor akıntı şeklinde doktor pregestan verdi onu şu an hala kullanıyorum ama akıntılarım hiç azalmadı korkulacak bi şey mi aranızda yaşayan var mı acaba ?  5 haftalıkken kesemiz göründü sadece bebek görünmedi korkuyorum çok tedirginim   Bi şeylerin ters gittiğinin bi göstergesi mı bu acaba ? 
Gebelik haftası 7

2 Cevap

0 oy
Canim Benimde 7. Haftada Kahverengi akıntım geldi  Izmir Acilden Giriş Yapmıştim Dr Alttan baktı yarq var içinde dedi bende neden olmuş dedim . eşinle sık biraz sert dedi anlarsın işte iki hafta yasakladi. Yani içinde yara olup akıntın ona bulasipta gelebilir başka şeyler de olabilir mutlaka baktr.
-Reklam-
0 oy
(511 puan)
Canım kahve rengi lekelenme düşük riskin var yani ben 5 gebeligimdede yaşadım iki taanesini kaybettim şimdi üçüncüye hamileyim 5 buçuk aylık şükür bu tutundu kendini yorma iş yaoma ayakta çok durma ben fitili günde iki kere sabah. Ve gece kullanıyordum 16 haftaya kadar kullanıp dikkat ettim eğer çok yogunlastiysa tekrar git istersen doktoruna rabbim sağlıkla versin kucağına insallh

649,044 soru

3,419,733 cevap

4,251,019 yorum

183,454 üye

...