0 oy
337 göst.
Doğum kategorisinde (54 puan)
39+2 deyim. Salı günü alttan muayene yapıldı ve akabinde Nisan geldi. Bugün yine kontrol yapıldı alttan 2 cm açıklık var dedi doktorum fakat nst de sancım cikmadi. Düzenli bir sancım yok sadece sürekli regl ağrısı gibi ağrı yaşıyorum. Bebek de ara ara toplanıyor karnımda ama düzenli bir kasılma yaşamıyorum. Tahmini doğumum kac güne olur? Aynı semptomlari yaşayan , bilen var mıdır?
Gebelik haftası 39+2

9 Cevap

0 oy
(54 puan)
Bilen yok mu????
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Aynı senin durumundaydım canım ilk gebeliğin de. Kasılmalarım düzenli değildi ve bebek sık sık karnımda toplanmaya başlamıştı. NST de sancı yoktu. Bu durum bende 3 gün devam etti. 3 gün sonra bebeğim kucağımdaydı. Tabi kişiye göre değişir ama doğumun yakın bence. Şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . 
(54 puan)
Amin inşallah canim iyi temennilerin için teşekkürler:)
0 oy
Sancin düzenli ve şiddetli olduğu zaman olur. Net tarih verilemez
(54 puan)
Evet ben de bu durumun farkındayım, işte kişisel deneyimleri merak ediyorum açıkçası :)  belki benzer durumda olan bir hamişle denk geliriz ve en azından psikolojik olarak yalnız olmadigimizi anlarız.
0 oy
(99 puan)
Ağrınız 5 dk de bir olursa dogum sancısı başlamış olur 

Ben kendimden kıyasla dogum sancısı başlasa bile hemen dogum olmaya biliyor benim gece 11 de başladı sabah 7 buçukta oldu 

Yürüyüş yapın ise yarar insallh bol hareket falan
(54 puan)
Evet özellikle ilk doğum için sancı düzenli olsa dahi hemen doğum gerçekleşmeyebiliyormuş. Bunyeden bünyeye de fark ediyor bebisten bebise de galiba. Yürüyüşu deneyeceğim teşekkür ederim:)
0 oy
(58 puan)
Madem doguruyorsun git hastaneye internette milette yazacagina
(199 puan)
İyiki dediniz bilmiyordu hastanede doğum gerceklesdigini ne kadar saçma bir cevab ya kafanızmi güzel millete tek tek yazmamış bura soru yeri herkes isdedigin soruyor bilen ve tecrübeli annelerde cevab veriyor madem kafan basmadı yorum yapma ayrıca hoşuna gitmiyorda senin ne işin var burda laf kalabalığı yapmasaniz daha iyi olur...
(137 puan)
Ya ben gerçekten insanları anlayamıyorum sinirleri bozulmuş herhalde artık kimse kimseye bişey sormayacak herhalde hemen git hastaneye demek ne demek valla şaşırıyorum yorumları okuyunca.
(54 puan)
Dogurmuyorum. Dün yazdım bugün hala bebek içerde. Galiba siz tam ne yazıldığını okumadan cevap vermek için yazıyorsunuz. Semptomlar düzenli dahi değilken niye hastaneye kosayim. Aciller bu zihniyet yüzünden yeşil alan dolu, doktorlar isyanda. Hem ben aynı durumları yaşayan bir anne var mı onu merak ediyorum. Doğuracak kadar kotu sancım olsa internetten fikir almak için dolasmam heralde . Her soruya cevap vermek zorunda değilsiniz yazmayın siz de olur biter
0 oy
(52 puan)
Nisan geldikten sonra bir ya da iki gün içinde doğar diye biliyorum canım 
(54 puan)
İnşallah gelir o zaman bugün yarın canım artık bu sıcaklarda çok daha zor bizler için. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah:)
0 oy
(4,752 puan)
Bol bol yürüyüş yap, squat, pilates topu egzersizi yap bacım. Aynı şekildeydi benim o gece vurdum kendimi yokuşa ertesi gün doğurdum. Adaçayı, hurma tüket 
(54 puan)
Ayyy maşallah valla. E peki bol yürüyüş ve squat sonrası doğumda gücünüz kaldı mı ya ? Evde geziniyorum ama bir 40 dk yuruyum desem gücüm yok o kadar.guc geliyorsa hemen başlayım ben de o zaman :)
(4,752 puan)
Doğumun olacağı gün deli bir enerji vardı :) Ama düzenli spor yapıyordum gebeliğimde de.
0 oy
(29 puan)
Oh ne güzel vala darısı benm başıma vala şuanda sancidan oliyorum vala allh bir avazda kurtarsın seni cnm sağ sağlm bebisine kavuşursun 
(54 puan)
Ay kıyamam inşallah sizin de sancilariniz hayırlısıyla evladiniza kavusmaniza vesile olur :) bakalım biz daha bekliyoruz :)
(29 puan)
Allh razı olsun
0 oy
(29 puan)
İlk doğum ise uzun sürer benimki 21 saat sonra doğum yaptım çok yavaştı açılmam ikinciye daha çabuk olirsun diyorlar ama yine de kadından kadına değişiyor allh yardımcın olsun
(54 puan)
Sancılar düzenli olsa 20 saat problem değil de işte düzensiz olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bir diyosunuz ha geliyo galiba yarım saaten hiç sancı kalmamış bile. Daha minikler gelmeden tüm duzenlerimizi alt üst ediyorlar :)))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 333 göst.

651,095 soru

3,427,566 cevap

4,260,102 yorum

184,023 üye

...