0 oy
349 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Kızlar merhaba, 37+3 haftadayım. Özel klinikte muayene oldum hep. Doktorun anlaşmalı olduğu özel hastane 3500tlden 6500tlye çıkarmış doğum masrafını. Hiç devlete gitmedim sadece sağlık ocağı. 4bin TL'yi zorlayabiliyoruz ama 6500 sürpriz oldu. Sizce devlete geçebilir öiyim? Bebeğim makat duruşunda suan. Sezeryan olma ihtimalim yüksek. Sizce me yapayım.  Devlete bana bakar mı artık. 
Gebelik haftası 37+3

6 Cevap

0 oy
Devlette randevu alıp tum raporlariniz ike kontrole gidip şansınızı deneyin. 
(51 puan)
Yarın doktorumdan hasta geçmişimi isteyip çarşamba günü sabahtan gidip şansımı deneyeceğim inşallah olur. yorum için teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Gidebilirsiniz bence.. Devlet hastanesi bu sonuçta doğurtmuyorum bebek içinde kalsın deme şansı yok.. Ama şu ana kadar doktorunuzu seçmiş olmanız gerekirdi aksi taktirde kime denk gelirse ona doğumu yaptıracaksınız..

Ayrıca Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar ve çok iyi muamele yapan hastaneler var.. Hepsi öyle değil maalesef ama biraz acele edip hemen seçiminizi yapmalısınız.. 
(51 puan)
Kim denk gelirse artık orası sorun değil baksın da yeter ki. Yarın doktorumdan hasta geçmişimi isteyip çarşamba günü sabahtan gidip şansımı deneyeceğim inşallah olur. yorum için teşekkürler.
(894 puan)
Olur canım ya.. Net bir şekilde kesin konuşmak istemiyorum ama olmama şansı yok bence..
0 oy
(588 puan)
Devlette hiç kaydı olmayınca almiyolar diye biliyorum ama siz henüz doğuma gitmiyosunuz hemen en yakın zamanda gidin muayne olun. Randevu alamazsaniz bile gidin çünkü 36cinhaftadan sonra randevu almadan gidiliyomus
(51 puan)
Yarın doktorumdan hasta geçmişimi isteyip çarşamba günü sabahtan gidip şansımı deneyeceğim inşallah olur. yorum için teşekkürler.
0 oy
(325 puan)
Yaşadığınız yer ile de alakalı olabilir ama aynı şey arkadaşımın başına geldi baya zorluk çekti  kabul etmediler bende hep özele gittim muaneye ama devlete gitmeyide ihmal etmedim ne olur olmaz diye doğum anında sırf kaydım olsun diye 
0 oy
(74 puan)
Merhaba canım gidebilirsin tabi benimde ikinci sezeryanım olacak kısmet olursa Eylül sonu gibi bende aynı senin gibiyim özel çok pahalı olmuş gerçekten devlete bir kaç kez gittim çok korkuyordum ama abimin eşi orda sezeryan oldu, 22 gün önce bende gidip ortamı görmek istedim gayet ilgililer hiç bir fark yok ameliyat olduğu için özen gösteriyorlar sezeryan acısı yine korkutuyor beni ama hastaneyle alakalı değil
0 oy
Bakarlar ben 36 da gittim niye geldin falan diyen olmadı direk eski raporları istedi kan ve nst ye yolladı güzelce ilgilendi . İlk girdiğimde ben ilk kez geliyorum ama dogumumu burada yapmak istiyorum dedim evet belki bu zamana kadar özele gittin ama belki paran bitti artık gidemiyorsun yok oraya git demek mantıklı mı? Ama ozelin ilgisine alıştiysaniz bence devlette zorlanirsiniz ben devam edemedim yani tekrar özele geçtim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
0 oy
9 cevap 215 göst.
1 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif_emrah (110 puan) sordu
0 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
10 cevap 201 göst.
16 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cocuksubiranne (65 puan) sordu

653,048 soru

3,435,484 cevap

4,268,835 yorum

184,567 üye

...