0 oy
129 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Son adet tarihime göre 9+6 günlük hamile olmam gerekiyor fakat ulturasonda kese ve embriyoyu ilk gördüğüm tarihe göre de 7+6 günlük hamileyim. Kese de embriyo da oluşmuş fakat kalp atışı görünmedi. İki hafta önce gittiğimde doktor haftaya tekrar bakalım dedi geçen hafta cuma tekrar gittim yine aynıydı. Gelişme olmamış dedi pazartesi gününe kadar son kez bir şans verelim kalp atışı için yine aynıysa hastaneye yönlendireceğim dedi doktor. İlk hamileliğim pek bilgim yok ama iki günde de kalp atışının oluşacağını zannetmediğim için bu gün tekrar gitmedim hastaneye. Çünkü her gittiğimde daha çok stres yaşıyorum çok üzülüyorum. Henüz çok küçük diyor etrafımdakiler biraz daha bekle diyorlar, endişeleniyorum kötü bir sonuç ile karşılaşmaktan ama bir umut bekliyorum. Benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı? Bana öneriniz ne olur? Şimdiden yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim ☺️

2 Cevap

+1 oy
(1,022 puan)
Burda kime sorsan doktor kürtaj gerekli dediği halde aman aldırma aman dursun yok aynısı başıma Geldi diye milyonlarca yorum hikaye başlıyorlar yazmaya . Ben anlamiorum herkezin çocuğuna alalım kalbi atmiyor demişler herkez beklemiş ve düzelmiş gibi söylüyorlar daha önceki postlardan biliyorum . Güzel kardeşim doktorunu dinle . Bebek gelismezse kalp atışı yoksa belki sana zarar verebilir zehirleyebilir ne bileyim belki daha büyük soruna yol olur . Bence doktorun ne derse harfiyen uygula .. çok geçmiş olsun umarım bir mucize olur ve fındığın kalp atışı başlar :( bize de hayırlı haberlerini ver olur mu .
(14 puan)
Umarım dediğiniz gibi kalp atışını duyarım ve hayırlı haberlerimi verebilirim size:) Yorumunuz ve öneriniz için çok teşekkür ederim.
-Reklam-
+1 oy
(125 puan)
Öncelikle stres yapmamaya çalışın, geç döllenme sebebiyle böyle olması muhtemel, benim de öyle 2 hafta fark var geç döllenmeden dolayı, kalp atışını benim de alttan görebilmişti sadece, bence sakin kalmaya çalışarak en azından 8 9 haftaya kadar bekleyin, zaten bir sıkıntı varsa bile o haftalarda size zarar vermesi imkansız, umarım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız 
(14 puan)
Özele gidiyorum alttan bakmadılar. Ulturasonda görmeye çalışıyoruz. Ha bir de sürekli kahverengi lekelenmem var düşük riski denildi onun için de alttan bakmıyor olabilir doktor. İnşallah hayırlısıyla bir kalp sesini duyabiliriz önce. Allah size de sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz ve öneriniz için :)
(125 puan)
Evet olabilir alttan bakmak için izin istemişti doktorumda zaten çok bakmak istemiyorlar progestan vermedi mi lekeler için acaba
(14 puan)
Kanamayla başladım progestana bir kutuyu bitirdim ikinci kutuyu yarıladım az miktarda da olsa hâlâ lekelenmem devam ediyor bir türlü bitmedi.
(125 puan)
Anladım progestan kullanıyorsanız gerisi tamamen nasip o zaman Rabbim inşallah korktuklariniza ugratmaz sağ salim kucağınıza almayi nasip eder iyi düşünün iyi olsun :)

651,893 soru

3,430,686 cevap

4,263,325 yorum

184,247 üye

...