0 oy
196 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (33 puan)
Ankara cebeci tipta kontrole gittim camasirim islak iki gundur dedim ultrasonda alttan muayenede ikin dedi yok dedi emin olmak icin.medikalciye yonlendirdi aminusure testi al gel aninda sonuc veriyormus dedi googldan baktim 250 tl yazıyor. Yarın alıp gitmemi bekliyorlar test için kulak copu gibi birşey. Ankarada medikalciden alan varmı ne kadara aldınız. 

Yada ankara şehir hastanesi ücretsiz yapıyor mu bu testi yaptıran varmi bilgi verirmisiniz lütfen ona gore hangisine gideceğine karar vereceğim.
Gebelik haftası 32.4

3 Cevap

0 oy
(33 puan)
33.4 yalnış yazmışım arkadaşlar. Bebeğimin kilosuna 2.159 az geldi biraz ama sağlıklı olsun yeter ne deyim.
-Reklam-
0 oy
(3,684 puan)

Ankara Şehir Hastanesi bende kâğıt ile test yaptı. Kağıtta pozitif çıktı ki o kağıtların güvenirliği çok düşükmüş. İmza verip çıktım. Sonra Koru Hastanesi'ne gittim. Oradaki nöbetçi hekim o kulak çubuğu gibi olan testle baktı. Onun güvenirliği %99 imiş. Onda negatif çıktı. Ultrasonda da baktı bebeğe, gayet keyfi yerinde dedi. Daha sonra bunları Ankara Şehir Hastanesi'ndeki hekimlere anlatırken sen neden o amnisure ile bakmadın ki, boşuna 650₺ ödemiş kadın hastaneye dedi hekim, yanındaki bana bakan hekime :) Yani Ankara Şehir Hastanesi'nde de var ancak herkes kullanamıyor o testi. Sen bence talep et o testten yapılmasını. Geçmiş olsun. Umarım suyun sızmıyordur.

(33 puan)
Soylesemde bakacagini sanmıyorum direk alttan bakıyorlar e bugünde baktılar yasinda alttan istemiyorum. Turnysoldada yanılma çok yüksek. Medikalcilerde ne kadar sabah bakicam.
0 oy
(137 puan)
Merhabalar devlet hastanelerin de ücretsiz yapılıyor boşuna o parayı vermeyin yazık 10 dakikalık işlem zaten..
(33 puan)
Bende anlamadim elime yazdı bunu medikalciden al diye. Ankara cebeci tıpta.  Googldan baktım en az 250..  şeker yuklememde bile gidip eczaneden almıştım cebeci tıpta  para ile.ama Ankara şehirde ücretsiz icirmislerdi kendileri verip.
(137 puan)
Araştırıp öyle gidin yazık ücretsiz olan bir şeyin ücretli yapılması.. Bende devlet hastanesinde çalışıyorum biz ücretsiz yapıyoruz basit ve kısa süren bir işlem zaten

651,022 soru

3,427,242 cevap

4,259,782 yorum

184,000 üye

...