0 oy
298 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (671 puan)
kapalı
27 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar 5 doktor muayene etti 5i de kız dedi.  dört gözle kızımı bekliyorum ve çok çok mutluyum. vücudun verdiği tepkiler hormonlarla alakalı biliyorum ancak beni gören doğum yapmış herkes anlaşmış gibi oğlun olacak diyor.  neymiş kızda cilt sivilcelenirmiş,  lekelenirmiş,  çirkinleşirmiş.  benim cildim güzelleşti ışıltı geldi resmen. bebeğe mutluluğum yüzüme yansıdı deyip kapatıyorum konuyu :)  fakat çok sıkıldım bu tür söylemlerden. siz de buna benzer şeylerle karşılaşıyor musunuz?  
Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

0 oy
(3,319 puan)

Valla benimde oglumdan once asiri sivilcem falan cikardi ogluma hamilelikte sivilcelerim gitti hic cikmadi gercekten cildim guzellesti ama ablaminki kizdi onunda guzellesti :D

(45 puan)
Benim 2 oglumda yüzümü sivilce basmıştı şimdi kıza hamileyim  sivilce yok yüzüm ışıl isilmis guzelestin diyorlar
-Reklam-
0 oy
(278 puan)
Hem de nasıl. Neler neler. Benim oğlum olacak ve benimde yüzüm güzelleşti ayrı bir ışıltı berraklık geldi. Bana da bak işte oğlun olacak ya ondan böylesin falan filan saçma saçma diyaloglar işte
0 oy
(15 puan)
Valla canım benimde kızımda yüzüm o kadar güzel olmuştu ki dediğin gibi ışıltı gelmişti ama beni gören herkes kesinlikle erkek geliyor hatta ablam o kadar emindi ki gidip erkek bebek coraplari fln alıyordu hediye ediyordu karnına bak sivri yüzüne bak güzel fln filan ama şu an bı kızım var☺️
0 oy
(77 puan)
Bende 32 haftalık gebeyim kızım olacak kimse inanmıyor aynı söylemleri bende duyuyorum cildim guzellesti hurafe hepsi oğlumda da guzellesmistim :)
0 oy
(667 puan)
Benim de kızım olacak inşallah daha dün komşum cildin nasıl güzel oldu ne kullanıyorsun diye sordu :) hiçbisey kullanmıyorum dedim kızıma Allah güzellik vermiş demek ki bende faydalanıyorum dedim ::))
0 oy
(144 puan)
Ya zaten milletin bilmediği birşey yok. Herşeyi doktordan daha iyi biliyorlar. Benimde oğlumda yüzüm çirkinleş iştirak.şimdi kızım olacak ne sivilce ne bişey çıktı.
0 oy
(145 puan)
Valla benimki de kız ama her gören yüzünde ayrı bir güzellik var diyor ne sivilce yaptı ne leke yaptı aksine her gören güzel yorumluyor tek aldığım olumsuz eleştiri çok yorgun duruyor yüzün diyorlar  :)
0 oy
Kizima hamileyken yuzumdeki egzamalarim gitti yaglanmakarim azaldı. İlk hamike kaldigim kilodan 7 kilo daha azim. Millet cinsiyet tahmincikigi yaomaya bayılıyorlar doguncada ac bu cocuk tahmincikigi başlıyor:)

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 2,094 göst.
0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
25 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Syedaa (7 puan) sordu

650,467 soru

3,425,118 cevap

4,257,383 yorum

183,813 üye

...