0 oy
872 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
5 yaşında bi oğlum var normal doğurdum çok zorluklarla   şimdi 37 haftalık hamileyim eşim sezeryan olmamı istiyo oğlundan sonra eşim bir yıl boyunca yanıma gelmedi istemedi dokunmadı bana sizce ne yapmalıyım.
Gebelik haftası 37+3

25 Cevap

0 oy
(253 puan)
Farkli bi psikoloji bilemedim. Dogum anini mi gordu yada vajinadaki dikiş izi falan rahatsiz mi etti bunun nedenini bilip ona gore hareket edin bence esinizin dusunceside onemli elbet ama olabiliyorsa normal dogumdan daha saglikli bi doguk sekli yok sonucta 
-Reklam-
0 oy
(618 puan)
Canım madem esin zevkine bu kadar düşkün,seni Asssla incitmek kırmak istemem yanlış anlama lütfen beni,sende şart kos normal doğum yapicam sonrasında labioplasti ste karsilasin madem bu kadar zevkine düşkün ondaki zevkse o zevk afedersiniz ama sadece erkeğe mahsus bir durum değil sizde de var aynı şey benim içinde geçerli de ve sırf bu yüzden sağlığımı ve çocuklarımı riske atamam de ve sende onu psikolojim ve maddi risk altina bırak doğum yaparken iki işlemi aynı anda olur çıkarsın..

Anlayamıyorum ya her sey erkeğe gore bakmıyo ve gerçekten bi çok cinslerimiz ne yapıcağını bilemez halde gerçekten bir kadın olarak çok üzülüyorum..

Yerinizde olsam baskın bir sekilde onun üzerine gider ya birdaha bu konuyu acmamasini saglatirim yada çok istiyosa dediğim gibi daraltma operasyonu yaptırırım net yani..
0 oy
(62 puan)
Canım iyi gün kötü gün diye söz verdiniz sorunun yoksa kimse için sezaryan olma 2cocukla zorlanirsin ilk çocukta o kadar genişleme olmaz zaten eşin yaklaşmamis yani onlada alakası yok sen otur konuş tek başına yapmadin sonuçta bnm her gece pansumanlarimi eşim yapiyodu ne kadar yaklaşırsa koca aradaki bağ okadar güç oluyo sen yardım iste tatlı dille yaklaş araya soğukluk girerse eşinin hayatına başkasıda girer dikkat et canım araya soğukluk sokma 
0 oy
(1,037 puan)
İlk dogmum sezaryendi şimdi normal istiyordum ama bebisin kilosu biraz fazla ve  dar o yüzden tekrar sezaryen olucam. Ama hamileligimin başından beri normal düşünüyordum eşim de destek oluyordu. algılar yüzünden eşiniz ön yargılı sanırım kesinlikle bilgilenmeye ihtiyacı var. Normal doğum genişleme sebebi değildir. Sezaryen de olsan normalde olsan rahim ağzı yumuşar  cati son aya dogru acilir ve zamanla eski halini alır normal doğumda biraz zorlanmadan dolayı belki daha gec toplanir ama bir kaç hafta geç toplanır en fazla. Ve normal doğumda kesi atıldığı için çoğu doğumda dikiş ile eskisine göre daha bile daralmış olabilir.  ilgili yazılar, videolar vardır izletin okutun. İmkanınız varken normal olması çok daha iyi canım.
0 oy
(135 puan)
En azından eşinizin cinsel anlamda duyguları var keske benim eşimde biraz ilgili olsa bir biz bir senedir evliyiz ve ben 25 yaşındayım suan hamileyim. Ama eşimin cinsellikle falan hiç alakası bile yok hamile olmadan önce de öyleydi hamileyim hepten bitti gitti cinsellik çok üzülüyorum ama yapacak bir sey yok. Siz de bebeğiniz ve sizin için hangisi sağlıklı olacaksa o şekilde doğum yapın bence ve buna tabiki doktor ile karar verin yalnızca eşinizin cinsel dürtüleri ile doğum şekline karar veremezsiniz. Çok rahatsız olursanız ileride fırsat bulursanız vajina daraltma operasyonu olursunuz tıbbi ismini unuttum ameliyatın ama öyle bir sey işte. Neyse Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin dert etmeyin. Beterin beteri var inanın :') 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 270 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.

651,081 soru

3,427,520 cevap

4,260,060 yorum

184,020 üye

...