0 oy
168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
Merhaba 33+5 beklemek size de zor geliyor mu ? Sanki son zamanlar hiç geçmiyor. Biran önce kucağıma almak istiyorum kızımı. Bazen uykularım kaçıyor ve kabuslar görüyorum. Stres yapmak istemiyorum ama istemsiz oluyor. Sizde de olmuş muydu?
Gebelik haftası 33+5

3 Cevap

0 oy
(36 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

32+5 teyiz nefes darlığım oluyor ama içimde onu hissetmesi çok güzel. Bitmesin istiyorm ben. O güvende şu an hastalanacak mı üşeyecek mi sıcakta mı düşünmüyorum. Haa görmeyi kucaklamayı öpmeyi çok istiyorum ama onu içimde hissetmekte çok güzel. Az kaldı sadece tadını çıkaralım bence. İçimizde bir mucize var.<3<3:) 

(16 puan)
Ben de içimde hissetmeyi çok seviyorum ama rahatsızlığımdan dolayı karnımda öldü bi önceki bebeğim bu yüzden kucağıma almak istiyorum biran önce içim rahat olmuyor hep içimde birşey olacak korkusu çok zor
(36 puan)
Evet bu sizin için çok zor bi durum atlatması kolay değil. Böyle hissetmekte çok haklısınız.
(36 puan)
Rabbim kolaylıkla sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza almayı o emanetlere hakkıyla bakıp hayırlı ana baba olmayı nasip etsin inşaAllah güzel örnek oluruz güzel güzel büyütürüz yavrularımızı.
(36 puan)
O korku bana da geliyor tabi ama çok kulak vermemek gerek. Biraz vesvese oluyor öyle olunca. Onu o küçücük yerde büyütüp besleyen sahibi var biz yavrumuz diyorz ama kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler onlar hep Allah'ın emaneti olacak bizim için. O yüzden emanetin sahibinin elindedir bazı kararlar elimizde olanlara odaklanalım. Elimizden geleni yapalım gerisini Sahibine bırakalım. Rabbim ağrılarımıza şifa versin inşaAllah..
(16 puan)
Amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım
-Reklam-
+1 oy
(21 puan)
39. Haftadayim bide bana sor 7 gün kaldı gelmeye niyeti yok
0 oy
(330 puan)
Aynı haftadayiz . Artık iyice zorlanıyorum kızım yan duruyor karnımda acıtıyor tekmeleri. İnşallah hayırlısıyla vakitlice fazla bekletmeden gelir.
(16 puan)
Benim kız da hep sağımda dayanıyor yürümekte zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah

651,482 soru

3,429,236 cevap

4,261,749 yorum

184,134 üye

...