0 oy
546 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (125 puan)
kapalı
Süt sağma makinası gerekli mi gerekliyse ne için kullanılıyor bilgi verir misiniz?

Alt açma minderi (Hatta hamur diye bir marka var Trendyolda alt açma organizeside var satılıyor herkes çok övüyor)
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevap

0 oy
(808 puan)
Elektrikli ya da manuel bulunsa çok iyi oluyor canım.Mastit olunca lazım oluyor ya da sağman gerekiyor bir yere giderken vs.Alt açma minderi de çok kullanışlı ne olur ne olmaz bir bakıyorsun pıt doye kaçırıyor degistigin yer batıyor çok gelmişti başıma oğlumda :) gebeyim şimdi inşallah hatta hamur markasından almayı düşünüyorum organizerleri var mesela ıslak mendil bez krem herşeyi tek bir yerde topluyorsun çantamda karışmıyor 
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan)
Süt açma makinesi bence çok saçma ben zaten bebeğimin yanında olduğum sürece hep emziririm bebeği birine bırakıp Bi yere gitmeyi de düşünmüyorum sende benim gibi düşünüyorsan almana gerek yok ama minderi bilmiyorum 
(6,096 puan)
Ben çok kullanmadım bu arada. Ama doğum yapan her kadında bulunması gerekiyor çünkü süt hayati önem taşıyor bebek için. Saçma demesi ve hatta çok saçma demesi büyük gaflet. Ben tecrübe etmedim ama gerek de duymuyorum dersin geçersin. Çok saçma ne? Kırıcı olduğumu düşünmüyorum. Eğer bende sıkıntı varsa hanımefendiyi de eleştirmeniz gerek. İyi günler.
(1,036 puan)
Ya hu sizene bu benim düşüncem siz çok meraklı iseniz gidin alın ben gerekli buluyorum eski kadınlar napiyordu acaba hiç düşündünüz mü neymiş efendim böyle olursa söyle olursa sizenneee o şeyler olduğunda biz kendimiz düşünürüz.
(1,036 puan)
Kulandiysaniz ne mutlu size neyse sizin gibi kırıcı olmamak için kendimi şuan zor tutuyorum size süt sagma makinaniz  ile mutluluklar.
(6,096 puan)
Terbiyemi bozmak istemiyorum sizin gibi. İnşallah sağım makinesine ihtiyaç duymazsınız. Güle güle.
(1,036 puan)
Hahahaha bozmamış haliniz ise bozdugunuzu düşünemiyorum.
0 oy
(55 puan)
Bazen bebek iki göğüsü boşaltmazsa göğüsler dolduğunda ağrı oluyor bu gibi durumda makine iyi oluyor veya bir yere gitmen gerektiğinde sağıp bırakabilmek için ( manuel çok zorluyor ama makine kullanışlı 
0 oy
(641 puan)
İlk gebeliğim bende aynı 30.haftadayım hepsini aldım. Çalışıyorum çalıştığım içinde süt bırakmam gerekecek ki çalışmasamda sütüm fazla olabilir Allah korusun hastalığı var sağlığı var. Alt açma minderini arkadaşım önerdi doğum yaptı oda çok rahat oluyor diye yoksa heryer batabiliyormus :) organizerde yanında taşımaya yada ev için bile olsa onu topla onu ordan al yapmaktansa toplu tek yerde bulunması daha mantıklı geldi hamur markasının aldım bende ikisinide :) 
0 oy
(441 puan)
Maddi olarak düşünülürse aslında manuel bi makine el altında bulunsa iyi oluyo ilk hamileliğimde esim bi kadın alırken eczanede görmüstü alıp gelmisti kızmıstım o xaman hamileydim daha ama sonra oglum 10 gün küvezde kaldı ben sagıp sagıp göndermistim çok gerekliydi o anda bebim için. Ama ikinci gebeliğimde bir kez bile kullanmadım kızım yanımdaydı hep emdi getek kalmadı yani bu degisken bir durum canım ama bulunsa iyi olur gibi. Alt acma minderi de çok acayip gerekli mi bilemiyorum ikiside vardı diger bebeklerimde bebek bakım örtüleri daha kullanıslı sanki pis olunca atıyorsun ama digerinide makinada yıkıyorsun yani biri olmalı örtü yada minder ama hangisi sen karar ver ben kararsızım :) 
0 oy
(328 puan)
Süt sağma makinası gereksiz lazim olursa digumdan sonrada alabilirsin. Alt acmada bakım ortuleri var daha hijyenik 
0 oy
(96 puan)
En azindan manuel bulundur. Cunku bebegin çenesi kuvvetli olmuyor. Sutunude cok iyi emmedigi icin gögusunde cok kotu agri oluyor. Ben ağlamıştım. Pompa ile duzeldim. 

Alt acma minderi benim ki hamur markanin 13 aydir kullanıyorum. Cokta memnunum. Silinebilir ve yıkanabilir olmasi cok iyi bir sey diger örtüler ne yazik ki israftan baska bir sey değil. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 307 göst.
1 Ekim 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Aysemmd (153 puan) sordu
0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
12 cevap 296 göst.

650,024 soru

3,423,447 cevap

4,255,352 yorum

183,713 üye

...