0 oy
191 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

Adet tarihine göre 8 hafta 5 günlük hamile olmam gerekirken bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük hamilesinz kese oluşmuş ama bebek görünmüyor dedi iki aydır adet olmuyorum dedim geç döllenme olmuştur dedi ama bu kadar geç döllenme olabilirmi ve köşede bebek görünmüyor başına böyle bir durum gelen varmı 

image

Gebelik haftası 8+5

4 Cevap

0 oy
(502 puan)
Son adetime göre 18 haftayken şuan 14 um canım benimde ilkde öyleydi sonra ilerledi çok şükür 
(1 puan)
Aaa ayy umutlandim sanki hatta çok duygulandım neden öyle oluyormuş neden o kadar zaman var o kadar ara normalmiymis
(502 puan)
Geç yumurtlama geç döllenme olmuş yani ilk kese gördüğümde 4+6 ydim ama sat a göre 8 olmam gerekiyordu. Sonra on gün sonra gittim bebek göründü kalp atışı duyuldu. Domtor tarih koydu usgye göre şimdi o tsriha göre ilerliyoruz Cok sukur. Darısı başına inşallah
(1 puan)
Çok teşekkür ederim canim çok iyiki varsın umudum kaybilmustu.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
(502 puan)
Hiç kaybetme güzel haberler alırsın inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(454 puan)
Eltim de gebelik testini yapar yapmaz herkese söylemişti hamileyim diye. Daha sonra kan tahlili yaptı ve hastaneye gitti. Kese çok küçüktü ve bebek yoktu. Dış gebelik ihtimali yüksek dediler. 2 hafta sonrasında gittiklerinde bebek de göründü. Hemen endişelenmeyin olabiliyo böyle şeyler. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
(1 puan)
Bu durumda mide bulantılarıni adet tarihine göre mi yaşıyorlar ultrasonda görünen tarihe göre mi yaşıyorlar
(454 puan)
O kişiden kişiye değişen bir durum. Herkesin gebeliği hatta bir insanın her gebeliği bile farklı olur. Kimseyle kıyaslama yapma ya da belirli bi kural varmış gibi düşünme sakın. Senin bünyenle alakalı olan bi durum bu. Kimi hiç bulantı yaşamaz kimi 9 ay çeker değişir yani bunlar.
0 oy
(137 puan)

image

Benim de 6+2 haftalık doktor bebek görünüyor hatta kalp atimini da dinleyelim dedi ama ben boğuk boğuk bir ses duydum sadece..

0 oy
(1,284 puan)
Bende 11temmuz son regl tarihim 22agustos dr gittim kist var dedi öncesindeki kan idrar testlerimde gebelik cikmadi 19agustos verdigim kan sonucunu 22sinde ogrendim yani dr kist var dedi dunyam basima yıkıldı akşam ebe aradi hamilesin dedi şok oldum gec dollenme muhtemelen benimde 9eylule randevu aldim umarim guzel haberler aliriz cumlemiz inşallah :) 

İlgili sorular

651,043 soru

3,427,333 cevap

4,259,875 yorum

184,009 üye

...