0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)
5 haftalık gebeyim. Dün ve bugün koyu sarı akıntım geliyor çok az miktarda. Bundan önceki günlerde açık sarı akıntı vardı. Bu normal midir 
Gebelik haftası 5

3 Cevap

0 oy
(170 puan)
O bende de olmuştu canım ve hala devam ediyor büyük ihtimal idrarda enfeksiyon vardır bol su iç 
(26 puan)
Teşekkür ederim. Henüz doktora gidemedim randevu bulamadığım için yarın bir özele gidip sormayı düşünüyorum. İlk gebeliğim ister istemez tedirgin ediyor insanı.
(170 puan)
Evet benim de ilk gebeliğim korkar insan ama kan olmadiktan sonrq korkulacqk bişey yok
-Reklam-
0 oy
(34 puan)
Canim benimde öyle olmustu doktorum 1 tatli kasigi sirke ve 1 su bardagi suyla karıştırıp yikayabilirsin demisti ve bol su icmelisin demisti. Ben rahatlamistim istersen sende deneyebilirsin. Çünkü bu haftalarda ilac kullandirmiyorlar bebek geliştiği icin sakıncalı diyorlar istersen bi doktorunla da sen yinede konus. Bana bu sekilde demisti doktorum sanada söylemek istedim. Insallah saglicakla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. 
(26 puan)
Çok teşekkür ederim. Amin Allah güzel ve sağlıklı günler geçirmemizi nasip etsin ☺️
0 oy
(212 puan)

Kuzum büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu oldun. Bol bol su tüketmen gerekiyor ki sık sık idrara çıkıp enfeksiyonu vücudundan atabilesin. Neden idrar yolu enfeksiyonu oldum diye dert etme hamile kadınların 10/9 u oluyor :) Dediğim gibi bol bol su iç ve tuvalet temizliğine çok dikkat et. Sağlıklı gebelikler.

(26 puan)
Birçok kişi öyle yazmış en azından içim rahatladı. Çok teşekkürederim tavsiyeler için dikkat edeceğim. Güzel dileğin için de ayrıca teşekkür ederim ☺️
(212 puan)
Rica ederim :)

İlgili sorular

648,235 soru

3,416,921 cevap

4,247,587 yorum

183,238 üye

...