0 oy
65 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (152 puan)
Arkadaşlar merhaba  

CMV ıgm 3.50

Cmv ıgg 246.3 çıkmıştı doktorum avidite istedi ve sonuç 52.22 çıktı. Bu sonuçtan sonra avidite yüksek gelmiş ancak ıgm ve ıgg ye tekrar bakalım herhangi bir yükseliş varmı ona bakacağız netleşecek dedi. Bugun ıgm ve ıgg tekrar verdim.

İki testimdede önceki verdiğim teste göre değerler düşmüş ıgm 1.05, ıgg 190.0

Anlayan arkadaşlar değerlendirebilir mi acaba? Pazartesi tıp konseyine sunacağım onlar bir değerlendirme yapıp sizi bilgilendirirler dedi. 
Gebelik haftası 10

1 cevap

0 oy
(717 puan)
Offf nefret ediyorum o testlerden benim hamileliğim bana zehir olmuştu rakamsal olarak anlamasam dahi sonucun yüksekse önceden geçirmiş oluyorsun yani limit nedir bilmiyorum. 
(152 puan)
Aynı durumdayım bana da zehir ettiler. Net bişey demiyorlar. Bu durum beni çok strese sokuyor.
(717 puan)
Sana bu konuda hikayemi anlatayım şimdi benim toxoplazma igg igm pozitif ti 8.haftada fark edildi gitmediğim doktor kalmadı hepsi olumsuz konuştu avidite testi yaptırdım herhangi bir değer çıkmadı sadece orta gibi bir ibare mi ne vardı şuan tam animsayamadim e sağlıkta duruyordu enfeksiyon doktoru bana dedi ki "Bebeğin görmeyenler duymayabilir zeka geriliği ve sakatlık yaşayabilirsin o yüzden eve git düşün taşın " yani bana kısaca aldirabilirsin dedi bir antibiyotik verdi verirken de bunu kullan ama kendini çok bağlama her şeye hazırlıklı ol dedi. Bende tevekkül Allaha başladım sonuçta ne olursa olsun benim evladım Di hiçbir anne istemez çocuğu diğer çocuklara bakıp üzülsün ama ben hep sırtımı Allaha yasladım çok dualar ettim çok ağladım sonuçta bir insan bile bugün kapıdan çıktığında başına ne gelir bilemez. Sonuç itibariyle doğum yapalı 3 ay oldu ve maşallah ne görme ne duyma ne zeka geriliği ne de sakatlık gibi bir durum söz konusu değil şükürler olsun Allaha ne kadar şükretsem azdır şuan ayının çok çok ilerisinde hareketleri var onu söyleyeyim yani aksine çok zeki bir çocuğum oldu çok hareketli de demem o ki kafanı bulandirma ben her ne olursa olsun yapabilirim kaldırabilirim diyorsan kulak asıp hamileliği kendine zehir etme
(717 puan)
Tek olumsuz olan şey şu oldu ben çok stres yaptığım için bebeğim ciddi anlamda çok ağlayan bir çocuk :)) yani çokta nazlı teyzesi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
10 Mart 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Berilece (9 puan) sordu
0 oy
1 cevap 268 göst.

651,693 soru

3,430,018 cevap

4,262,647 yorum

184,198 üye

...