0 oy
76 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (305 puan)
Bayanlar bulunduğum şehirde doktorum haftaya yokmuş ve ben şuan 38+2 günlüğüm normal doğumu bekliyorum heran olabilir de ve normal doğumdan da açıkçası korkuyorum da ama doktorum haftaya nst gir sen yine de olmazsa polikliniğe sıra al orada muane ol dedi son haftalara geldiğin için bebek kakasını yapabilir yada kordonu boğazına dolanabilir o yüzden polikliniğe kontrol ol her ihtimale karşı dedi ama haftaya hiç boş sıra yok ne yapicam bilmiyorum bilgi verir misiniz?
Gebelik haftası 38+2

1 cevap

0 oy
(288 puan)
Maalesef aynı sorun bizde de var sıra randevu olmuyor bugünden mhrs ye bakın talep oluşturun hangisi boşsa direkt mesaj geliyor size ve hemen girip randevu almanız gerekiyor 10 20 dakika içinde başkası alabilir.  Zaten gününüz yakın. Herhangi bir kadın doğum doktoruna doktorunuzun tatilde olduğunu kontrold geldiniz haftasını soylediginizde size sıra numarası veriyor ve o gün içinde muayene olsniliyirsunuz. Tabi doktor iyi biriyse. Bazısı çok farklı ben hasta bakamam günlük doluyum diyor 
(305 puan)
İlk gebeliğim olduğu için yerleşmiş mıdır bilmiyorum ama hiç ağrın sizim yok 38+2 haftalığız yani 39. Haftanın içindeyiz. Hayırlısı olsun bünyem neyi kaldıracak da rabbim onu nasip etsin.
(288 puan)
Siz bir gidin zaten sezaryen olsa bebek ters derlerdi  37 38 de oluyor 39 haftayı beklemiyorlar sezaryende. İçinizi ferah tutun zaten sanciniz bir anda gelir öncesinde belirti falan olmuyor vakti saati gelmemiş demek ki
(305 puan)
Canım doktorum bebek normal duruyor ters değil dedi. O yüzden normal doğumu bekliyorum bakalım hayırlısı aslında çokta korkuyorum normal doğumdan ama rabbim illaki benim içinde yazmistir bişey. Bünyem neyi kaldiracaksa rabbim onu nasip etsin inşallah.
(288 puan)
Amin cümlemize inşallah tek avazda kurtarsn
(305 puan)
Amin canim tum hamileleri inşallah.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,502 soru

3,429,311 cevap

4,261,828 yorum

184,138 üye

...