0 oy
257 göst.
Doğum kategorisinde (51 puan)
Kızlar sezeryan doğum olacam . Ameliyattan sonra hastanede ve eve geldikten sonra hangi yemekleri yemem gerekiyor ve hangilerini yememem gerekiyor. ilk doğumum olacak ve hiç bir bilgim yok.
Gebelik haftası 34

4 Cevap

0 oy
(88 puan)
ben de ilk sdogumda sezeryan oldum herşeyi yedim .her şey yenilir diye biliyorum ama hani şöyle yenibdogum yaptığın için süt olması için bol bol su icebilirsin bebeğe gaz yapmayacak seyler yememeye dikkat edebilirsin mesela taze fasulye  bebege çok gaz yapiyo benim bebeğimde yapmıştı çok baharatlı şeyler yememeye dikkat edebilirsin sütun tadını bozuyomus vs vs ..:)
(51 puan)
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,654 puan)
Benimde 5. Gün halen öyle aşırı ağır yemek yemedim çorba yogurt hep var menüde. Azıcık da ara sicakli bi yemek yiyorum ekmek bazen yemiyorum. 
(51 puan)
Sulu şeyler tüketmek gerek yani dimi
0 oy
(20 puan)
düzenledi

Bizde salatalik, kara lahana, sarimsak, tursu, kiyma yenmiyo. Süt bide gaz yapar diye. Ama bunlari yemesem de oglum tam bir kolikti. :(  kuymak yapıyoruz bide sütü artirsin diye. ( 1 bardak unu rengi donene kadar ocakta cevirip, 1 br seker ekleyip  4 br su ekliyoruz. Katilasinca 1 kasik tereyagi. Ustune ceviz.. ) birde bol bol bulgur pilavi süt yapar diye.. 

(20 puan)
Un helvasi da diyolar canm karadeniz e gitme sansim hic olmadi :( belki nasip olursa goruruz bigun insallah
(3,319 puan)
Hee bizde kuymak farkli birsey peynirli hani uzuyor:) evet un helvasi olabilir mantikli :) insallah canim gidersin beni taniyan butun arkadaslarim gitmek istiyoruz diyorlar. Benimde 2.geliyo bu arada 16 haftalik suan :)
(1,684 puan)
Benm eşim samsunlu bende samsun dogumluyum samsundayiz suan kuymagi da bilirim tadina doyum.olmz:-)arkadas gaziantepliymis ::-)benm dedigimden yapiyolar dwmkki:-(
(20 puan)
Saglikla kucagimiza aliriz insallahhh benim gorumcem bayburt u kazandi karadeniz deymis orasi da. Havası cok sert kisliklarla gel demisler oyle mi acaba
(1,684 puan)
Bayburtu bilmiyorum canim ama amasya asiri soguk
0 oy
(414 puan)
Sarımsak ve kuşkonmaz yeme demişti ebem bana. Hoşaf ve bulgur pilavı güzel süt yapıyor. Sezeryana gitmeden hoşaf yap büyük Bi tencere dolaba koy gelince serin serin ye güzel oluyor 
(51 puan)
Tamam cnm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 475 göst.
0 oy
4 cevap 355 göst.
0 oy
9 cevap 222 göst.

647,747 soru

3,415,017 cevap

4,245,467 yorum

183,083 üye

...