0 oy
236 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)
Bayanlar merhaba. Detaylı ultrasonu yanlış çıkan var mı çok merak ediyorum.

 Geçen hafta perşembe detaylı ultrasona girdim kalpte delik, sol karıncık genislemesi ve atardamar genişlemesi görüldü diğer organlarda sıkıntı olmadığını söyledi doktor. Gittiğim doktorda İzmir'de çok bilenen doçent. 3 gündür arastirmadigim sayfa kalmadı ne demek bunlar tamam delik çok duyduğumuz bir terim ama diğerlerini hiç duymamistim. 

Bugün cocuk kardiyolojisine muayene oldum. Gittiğim doktor yine İzmir'de çok bilinen bir çocuk kardiyoloji profesöru. Sadece kalbinde çok ufak delik olduğunu doğduktan sonra geçeceğini korkulacak birşey olmadığını, diğer doktor arkadaşımızın gördüğü bulguların olmadığını söyledi. İçime su serpildi ama önceki doktor neden böyle demişti bana. 

Başına böyle birşey gelen oldu mu
Gebelik haftası 22+1

3 Cevap

0 oy
(284 puan)
Valla benimde detaylıda kalpte parlaklık ve beyinde kist var dediler üç gün sonra başka doktora gittim beyninde bişey yok dediler tekrar bir hafta sonra o beyninde kist var diyene gittim geçmiş dedi kalpindeki parlaklık duruyor bir haftaya oda geçer dedi bir korktum yok down sendromlu sıvı al şöyle dedi doktorun birisi diğer iki doktor gerek yok ikili üçlü taraman temiz dedi
(258 puan)
Kime inanacagimizi şaşırdık artık. Rabbim sağlıkla versin yavrularımızı kucağımıza
-Reklam-
0 oy
(121 puan)
Benzer durumu ben de yaşadım hatta gittiğimiz kardiyolog muhtemelen aynı. Öncelikle zaten o bir şey yok diyorsa iÇin rahat olsun. 

Perinatologların görevi özellikle detaylı ultrasonda gördükleri en küçük ihtimaller konusunda bile uyarmak. Benimde o paniği atlatıp sindirmem kolay olmadı ama tüm doktor arkadaşlarım bunun böyle olması gerektiği konusunda beni uyardı.
(258 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(1,377 puan)
Bebeğimin beyninde açıklık vardı normalden 1 mm fazla sadece ama detaydaki doktor bana daha küçük dedi 23+2 de gitmiştim bide yapısal da olabilir dedi ilerleyen haftalar da kapanabilir dedi 1 hafta 1 buçuk hafta sonra gittim gerçekten de kapanmıştı ama illa doktor mr istedi ve kendileri yapmıyor özele yaptırmak gerek bende 2 haftadır uğrasiyorum İzmir'deyim bende lanet ettim hastaneden doktorlardan oranın yarında ikinci kez çocuk kardiyoloji de muayemiz var orda bakıp Alsancak mr gidicem sonrada ya özele devam edicem ya ege üniversitesine 

648,900 soru

3,419,255 cevap

4,250,396 yorum

183,419 üye

...