0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Kizlar bana doktorum 12 haftamda demir ilacı verdi kullanıyorum dün sağlık ocağına gittim yazdırmak için tekrar.Eski kan tahlillerime baktı değerlerin gayet iyi neden kullaniyosun kullanma dedi ha illada kullanıcaksanda iki günde bitane iç dedi hangisini dinliyicem kafam karisti
Gebelik haftası 17

6 Cevap

0 oy
(307 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Kadin dogumu dinleyin ve kullanin mutlaka. Demir çok onemli bebek gelisimi icin. Gerek gormezse kadin dogumcu zaten artik kullanma der.
-Reklam-
+1 oy
(434 puan)
Sen kadın doğumunu dinle. Normali hergun tok karnına yada aç karnına bir dozdurdemir maddesi zaten sizde yeterli ise ilerde yetmeyecektir ve zaten kansızlık yoksa böbrekleri zorlamamak adına yemekten sonra alınır sabahları. Bosverin siz k.dogumu dinleyin. Unutmayın bebeğimizin karnimizda geçirdiği bir günluk gelişimi yüz güne bedeldir doğru dozda doğru takviye şart aynı zamanda doğru beslenme de. Multivitamin ve kalsiyum da başlanmalı normalde sorun hekimlerinize.

Allah kavuştursun inşallah ❤️
(58 puan)
Amin teşekkür ederim
(434 puan)
Ayrıca unutma canım demir takviyelerinin amacı bebeğe daha çok kan ile daha fazla oksijen taşınmasını sağlamqk bu da organ gelisimi için şart. Ve gebeliğin belirli haftasında sonra kan iki katına ulaşacak hem anne   hem bebek için kan yetersiz olursa bebeğe az kan mantıken az oksijen sonuç olarak organlara oksijensizliktrn gelişim problemi yaşatacak uzman hekimini dinle aile hekimini değil bence.
(434 puan)
Rica ederim nedemek:)
0 oy
(594 puan)
Tabiki kadin dogumu dinle 12. Haftada basladik 37. Hafta doldu hala kullaniyoriz
0 oy
(657 puan)
Kadın doğum doktorunuzu dinleyin bence pişman olmayın sonra. Benim tüm depolarım bulantı sebebiyle ilk aylar düşmüş maalesef. Şimdi aile hekimim sizinkinin aksine ikiye çıkarmam gerektiğini söylüyor ama ben tekinde bile zorlanıyorum. Son bir aydır tek dozla sadece stabil kalmasını sağlıyor ilaç yani ne artıyor ne düşüyor. Değerlerinizin  aynı seviyede kalmasını istiyorsanız günlük bir tane kullanmanız çok önemli bebek büyüdükçe vücudunuzdan tüketimi daha fazla olacak. 
0 oy
(211 puan)
Ben 9 haftalikta kullanmaya başladim kadin dogum daha iyi bilir ben gunde iki defa kullaniyorum bence sizde birakmadan kullanmalisiniz
0 oy
(386 puan)
Saglik ocagina bakarsan zaten bastan salma  en son  tetenoz asisim icin gittim hemsireye binkac soru sordum bana bi cogu gereksiz seyler eskiler doktora bile gitmeden doguruyordu diyen bi hemsire ile karsilastim :)) doktorum ne derse onu yapiyorum    vitaminlari kullanmaya devam   :)  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 318 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
3 cevap 170 göst.
3 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elmakurdu08 (16 puan) sordu
0 oy
5 cevap 121 göst.
8 Aralık 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Zezee (336 puan) sordu

652,695 soru

3,434,025 cevap

4,267,258 yorum

184,456 üye

...