0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (305 puan)
Bayanlar bende bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm hamilelere inşallah. Sezeryan oldum belden uyuşturmali sormak istediginiz bişey varsa sorabilirsiniz?
Gebelik haftası Bitti

4 Cevap

0 oy
(12 puan)
Sağlıkla büyütün inşallah. Sonda takıldı mı size acıdı mı takıldıysa
(305 puan)
Amin canım inşallah. Evet takıldı mecbur sezeryan da takıyorlar hayır hiç acımıyor kendini kasarsan acıyor. Fakat bana sonra takan kişi sontayi takamamis ameliyat hanede doktor fark etti kızdı takamamis bu nasıl takma falan diye sonra belimden uyusturduktan sonr takdi doktor.
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Nasıl geçti canım ne yapıldığı hissettin uyanıkken
(305 puan)
Canım çok güzeldi aşırı korkuyordum normalde komple uyutturacaktim ama kimle uyusturunca bebeğin ne kadar narkoz aldıklarını bilmiyorlarmis o yüzden belden uyuşturdular ve sadece dokunmalarini hissettim acı falan hiç bişey hissettirmedim zaten sağımda solumda ve başımda anestezici vardı beni sürekli konustutturdular şuan ilk güne göre daha iyiyim çok şükür.
(36 puan)
Benimde salı günü bende korkuyorum paniklermiyim acaba falan diye inşallah bende kucağıma alırım. Geçmiş olsun  sağlıcakla büyüsün Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın.
(305 puan)
Hiç paniklenecek korkulacak bişey yok canım inan benim kadar korkmuyorsundur. Ben en ufak yaraya bile dayanabilen biri değilim. Ama o zaman bebeğine kavusacagin heyecanı olunca gerçekten zaman ne ara geçti anlamıyorsun bile. Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
(36 puan)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için yarın hastaneye gidicek biri için şuan gayet kendimi sakinlestirdim:) Amin canım
 inşallah.
0 oy
(3,981 puan)
Aşırı baş ağrınız ve dikiş ağrınız varmı bende sezaryan olucam rabbim analı babalı büyüsün inşallah 
(305 puan)
Canım yok öyle ama arada baş ağrım oluyor oda narkozun etkisinden dolayı geçer bı kaç güne narkozun etkisini atmak için sadece Nescafe içmek lazımmış. Amin Allah razı olsun.
0 oy
(211 puan)
Rabbim anali babali büyütsün saglikli olsun Allah hepimizi sevindirsin hangi hastanede dogum yaptiniz

 
(305 puan)
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik çok farklı bir duygu. Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi hastanesi özelinde yaptın.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
26 cevap 1,357 göst.
0 oy
24 cevap 1,230 göst.
0 oy
1 cevap 407 göst.

649,324 soru

3,420,826 cevap

4,252,445 yorum

183,520 üye

...