0 oy
278 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (671 puan)
kapalı
Bugün detaylı ultrasonumuz vardı. doktorum bebekte mide genişlemesi olduğunu, bağırsağa giden bağlantının normalden dar olduğunu, bu durumun özürlü bebeklerde karşılaşıldığını, istersek gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi. İnternette mide ya da bağırsakla ilgili aydınlatıcı bir bilgiye ulaşamadım. gebeliği asla sonlandırma gibi bir niyetimiz yok. Bu durumu yaşayanlar ya da bilgisi olanlar var mı? 
Gebelik haftası 28+2
Kapatılma nedeni: Eski post

5 Cevap

0 oy
(259 puan)
Ben değil ama 4 gün önce görümcem ile kendi doktoruma gittik doktorum gorumceme bebeğinde mide genişlemesi var dedi daha 12 haftalık hamileyken de bebeğine zeka testi istemişlerdi bı bağlantı olduğunu düşünmüyordum siz yazana kadar ama takip edin iyi hastanelere görünün bırakmayın peşini 
(671 puan)
Bu zamana kadar hiçbir sorun yoktu hiçbir organında. ki biz ayda 1 mutlaka detaylı ultrasona giriyoruz. yoğun tedavi sonucunda hamile kaldım. alanında ödüllü uzman doktorlar tarafından takip ediliyorum ilk günden beri. bugün isterseniz gebeliği bitirelim dedi doktor şok oldum. inşallah bebeklerimizde bir sorun çıkmaz.
(671 puan)
görümceniz troid tedavisi görüyor mu peki? troidim yüksek olduğu için ilk günden beri ilaç alıyorum. troid yüksekliği de zeka ile bağlantılı. Bir çözüm yok kendimce bir sebep bulmaya çalışıyorum bu duruma :(
(259 puan)
Oda 4 gün önce öğrendi takip edecekler işte oda 28 haftalık hamile
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Banada söylediler size birşey dedi mi doktorunuz başka çünkü doktorlar çok bilgi vermiyor malesef 
0 oy
(4 puan)

Banada söylediler size birşey dedi mi doktorunuz başka çünkü doktorlar çok bilgi vermiyor malesef 30 haftalık bebeğim 


(671 puan)
periontologlar bebeklerde 7 şeye bakarmış zeka engeli için. hiçbir sorun yok ve sadece mideyle ilgili sorun olması 6 doğru 1 yanlış demek, yeni başlaması iyi haber dediler. bu sorun 12. haftalarda başlasaydı çocuğun zeka engeli var derdik ama 30. haftalara yakın başlaması zekayla ilgili problemi ortadan kaldırıyor dediler. Doğumunla birlikte bebeğin mideden ameliyat olma olasılığı varmış. ameliyat olmazsa kusarmış sürekli bu da akciğerlerine gidermiş. 34. hafta önemliymiş. o haftada (2 hafta sonra) yeniden detaylı ultrasona gideceğim. sonra 3 ayrı profesör sonuca bakacak. zamanla geçedebilirmiş inşallah geçer. un şeker tuzdan uzak dur dediler. size tam olarak ne söylendi?
0 oy
(16 puan)
Sonucunuz ne oldu acaba bebeğiniz sağlıklı doğdu mu bana da aynı şeyi söylediler şu an öyle onu düşünüyorum 
0 oy
(16 puan)
Sonuç ne oldu acaba bebeğiniz sağlıklı doğdu mu bana da aynı şeyi söylediler şu an öyle onu düşünüyorum 
(671 puan)
merhaba. şimdi gördüm mesajınızı geç dönüşüm için kusura bakmayın. Bir sorun olur endişesiyle doğumuma çocuk cerrahı da girdi. ama şükür bebeğim çok sağlıklı doğdu ve herhangi birşekilde ameliyata gerek kalmadı. Dilerim sizde herhangiBir sağlık sıkıntısı yaşamadan bebeğinize kavuşmuşsunuzdur.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
21 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Sumey (780 puan) sordu
0 oy
14 cevap 656 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.

650,738 soru

3,426,182 cevap

4,258,579 yorum

183,900 üye

...