0 oy
97 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (70 puan)
Klomen kullanımının 17 inci günü geçen hafta gittiğimde iki yumurtam büyümüştü bugün belim çok ağrıyor basım ağrıyor göğüs uclarim ağrıyor ve sık idrara cikiyorum ama yumurtami çatladi onunmu belirtileri kontrolüm haftaya 

3 Cevap

0 oy
(274 puan)
Olabilir canım ilişkiye girin iki günde bir şansın artsın 
-Reklam-
0 oy
(156 puan)
Benimde bugün 11 günüm kasıklarım agrıyor ter basıyor bi anda ateş basar gibi ovulasyon yapıyorum ama çift çizgi çıkıyor iki gündür bende anlamadım çatladı mı diye. 
(70 puan)
Benimde bir anda yüzüm alev almış gibi hissediyorum bir kaç dakika sonra geçiyor
0 oy
(147 puan)
Merhabalar , geçen sene klomen ile tedavi oldum. Bir gebeliğim oldu ancak malesef 3 aylıkken bebeğimi kaybetmiştim. 

Polikistik over sendromu var bende , 2 kez rahim filmi çekildi. Her ikisinde de aynı sonuç çıktı.bir tüpüm de kapalı. Yaklaşık 6 7 ay tedavi gördüm , klomen tedavisi,hormon takviyeleri,çatlatma iğneleri hiçbir işe yaramadı. Doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. 

Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Çok şükür 16+1 haftalık hamileyim.  Gittiğim tüp bebek merkezinde ki doktorum çatlatma iğneleri, aşılama, klomen tedavisi hiçbir işe yaramadığını,zaman kaybı olduğunu söyledi.  Belki ticari olarak düşündü bilemiyorm.Tabi bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Ben yaşadığım durumu aktarmak istedim. Belki ufak da olsa bir faydam dokunur diye.

Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
(156 puan)
Gözün aydın canım benim erken menopoz ben bi kaç hafta ay normal yolla denim dedim bu ay klomen başladım olmazsa tüp bebege geçilecek bakalım bu ay umudum pek yok rahim içim çok agrıyor yanma var yapamıyorum fazlada tutmaz diye düşünüyorum
(147 puan)
Tedavim sırasında 1 ay rahim dinlendirme uygulandı. Rahmi embriyonun tutunması adına hazırlıyorlar çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim gönlünüze göre nasip etsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 244 göst.
3 Mayıs 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Birkizannesii (373 puan) sordu

654,464 soru

3,440,651 cevap

4,274,395 yorum

184,907 üye

...