0 oy
332 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Mesut Avan bey için bilgi alacaktım da gidenler yazabilir mi? Doktor çok ilgisiz diyorlar acil durumlarda müdahale etmiyormuş diyorlar doğru mu acaba ? Birde randevu alımında sıkıntı yaşıyor musunuz?
Gebelik haftası 9.Hafta

1 cevap

0 oy
(1,299 puan)
Ben 9 ay boyunca mesut avana gittim haftanın 2 günü oluyor galiba hastanede onu da sorup öğreniyordum ama dün sezeryana doğum yaptım.. Ferah kazancı diye bir doktoru ilk normal doğum diye bekledik ama beni yormadı üzmedi sezeryan oldum kızımı da kucagıma aldım cıktım evimdeyim :) 
(2 puan)
Allah analı babalı büyütsün inşallah Peki Mesut beyden memnun muydunuz gittiğinizde ilgili miydi yoksa baştan mı savıyordu
(1,299 puan)
İlgiliydi canım valla hakkını yiyemem :) her sorduğum soruya cevap veriyordu ilk hamileliğim di zaten. Gerekli işlemleri de yapıyordu zaten ben memnundum. Dediğim gibi sezeryan olmak zorunda kaldım. Ferah kazancıydı doktorum oda ilgili birine benziyor ve zaten iyi bir doktor oldugunu da duydum ;)
(2 puan)
Teşekkür ederim canım valla rahatladım şuan bi arkadaş senin doktor iyi değilmiş dedi bende tedirgin oldum maraşta bildiğim iyi bir doktor da yok geçen yine yazmıştım buraya sen Mesut bey iyi deyince bende onda takipte kalayım dedim ilk gebeliğim 9.haftadayım peki Mesut bey haftanın hangi günleri hastanede belli mi günleri yoksa değişiyor mu
(1,299 puan)
Degişiyor canım. Haftanın hangi günleri tam belli degil ben mhrs indirdim ordan bakıyordum birde sıkışınca randevusu hemen acılıp bitiyor diye cocuk hastanesinin numarasını arayıp soruyordum yarın mesut avan var mı diye ona göre erkenden gidip fiş alıyordum öyle yani :)
(2 puan)
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla Allah razı olsun :) İnstagramın varsa takipleşelim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
11 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Fatmazhr (150 puan) sordu
0 oy
0 cevap 87 göst.

651,023 soru

3,427,245 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...