0 oy
117 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (98 puan)
Mrb...Ben 42 yaşındayım ve 9+4 hamileyim.Kızım 20 yaşında.Kızım tedavi ile oldu.sonra 2 kere tedavi olduğum halde gebelik olmadı.bu sürpriz Bi gebelktii yyani..3 sene önce kalp krizi geçirdim.ondan 1 yıl sonra tüp mide ameliyatı oldum.ve 2 sene sonra gebeyim.kalpten dolayı kullandığlm ilaçlarım var.ben gebe olduğmu bilmeden 7 hafta bu ilaçları içtim.ama cok düzenli bir şekilde değil.3 kalp dr u gebeliğime onay verdi.Daha sonra öğretim görevlisi bir perinatoluğuna muayene oldum.Bana çok korkma  .bazıları hamilelikte kullanılır dedi.Ben yine bir dr görüşü almak için  Türkiyenin en iyi perinatoluğuna muayenene oldum.kendisi prof.bana bu ilaçlar yüzünden gebeliğin sonlandıracaksan sonlandırma dedi.doğumak istiyorsan doğur dedi.Tabi gebe olduğumu öğrenir öğrenmez bir ilç hariç hepsini kestik.Aranızda GETAM a giden  var mı?Ayrıca başına böyle bir durum gelen varsa benimle paylaşabilir mi?Şu anki kararım gebeliğin devamı.Rabbime bol bol dua edip ona tevekkül etmek.Allah hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin.Şimdiden teşekkürler.Ayrıca bebeğimim şu anki durumu Maşallah sağlıklı.
Gebelik haftası 9+4

2 Cevap

0 oy
(71 puan)
Bilgim yok ama post yukarı çıksın Allah hayırlısını versin inşallah ablam
(98 puan)
Amin..Teşekkürler
(71 puan)
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(65 puan)
Benim bir arkadaşımın annesi 50 yaşında riskli kalp hastasıydı ve hamile kaldı. Dr kontrolünde ilaçlarını alarak doğum yaptı. Sağlıklı bir bebeği oldu. 

Siz de kardiyoloji drunuz ve riskli gebelik alanında tecrübeli bir dr eşliğinde gebelik yolculuğunuzu sağlıklı bir bebekle sonlandırırsınız inşallah.
(98 puan)
Amin  teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...