0 oy
215 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
Kızlar 34 hafta 2 alt kasıklarım ve vajinam çok ağrıyor karın sertliği de var 2 gündür sizce erken doğum belirtisidir mi?
Gebelik haftası 34

1 cevap

0 oy
(1,571 puan)
Dr gidebilirsin sabah için rahat eder hem
(18 puan)
Doktor yok ayın 19 da gelecek miş .
(1,571 puan)
O zaman acile git. İhmale gelmez byle şeyler. Şimdi burdan konuşmak kolay diyceksin belki ama. 26. Haftada ağrım başladı. Adet sancisina benziyodu. Kimse oralı olmadı nazlandigimi sandılar. Bende yatmaya çalıştım. Ağrı giderek yükseldi. Artk karnıma kramp giriyo gibi bebek top oluyodu sanki. Sabaha kadar çektim. Sabah kalkıp tek başıma hastaneye gittim. Beni bı muayene ettiler 4 cm açılma. 60 70 del sancı. Herkes panik. Durdular ama bebeğimin kesesi delinmiş o sancıları çekerken. İlk gebeligimdi. 33+6 da suyum bitti ve doğum oldu. Şimdi 2. Ye hamileyim. Sızı hissetsem hastanedeyim. Ben özele gidiyorum ama riskli olduğum için. O yüzden hemen gidebiliyorum.
(71 puan)
Merhaba çok haklısınız bnd şuan 29 haftaligim ve bnmd başıma geldi benzeri geçen hafta adet oluyirmusum gibi ağrılar ve sol bacağıma vurdu bnd tetonoz vurulmaya gittim oradaki hemşireye soyledim o da yapmadı acil doktora git nstye baglasinlar seni dedi Bi gittim doktora nstde bisey çıkmadı ordan 40 dk boyunca ultrason artı alttan baktı ve Rahim boyumda kısalmq olmuş dediği eger gelmeseydin bir iki hafta içinde düşukle ölü doğum yapicakmissin ve devlete gidiyordum bnd orda magnezyum d vitamini falan vermediler ozeldeki doktor şaştı kaldı onları falan verdi progestan verdi şimdi yatıyorum böyle işte Bi de son zamanlarda burda böyle çok yazıyorlar bnc ağrıları olan doktora acil gitsinler eğer bizi okuyorlarsa herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,141 soru

3,427,786 cevap

4,260,371 yorum

184,036 üye

...