0 oy
408 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (96 puan)

5 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim adet günümde gelen bu tarz kanamalar ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittim vijanal muane etti küçük bir kese var dedi ama bu kanamayla bu çocuk durmaz düşer 2 sonra hamileyim diye sevinme tarzı konuştu ben o hastanede çıktım başka hastaneye gittik oda baktı vajinal muane sonra küçük bir kese var kanaman olduğu icin sana igne fitil veriyorum dedi 5 gün rapor verdi istiraf et dedi uzanıyorum evde is yapmıyorum ama korkuyorum sevinemiyorummm bile hamile oldugima bu şekilde kanaması gelip hamileligi devam eden var mi ??

image

Gebelik haftası 4

8 Cevap

0 oy
(137 puan)
En başlarda benimde kahverengi lekelenmelerim oluyordu sonrasında kanamalarım oldu daha kalp atışını almamıştık benim doktorum bana iğne verdi bitane progestan fitil vermişti hep yatıcaksın demişti düşecek olan çocuğa ne yaparsak yapalım düşer demişti çok şükür tutundu bebeğim 28 haftalık olduk birde benim rahim içinde kanama alanım oluşmuştu şuan düzeldik ve ben 3 ay boyunca hep yattım 4. Ayımda yavaştan kalkınıp birşeyler yapmaya başlamıştım evde yani imkanın varsa yat hep yemek ve lavobo dışında kalkmadom ben ayaklarını yüksekte tut altına yastık koy Allah'ım yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
(329 puan)
Bebeğin tutunacagi varsa bu kanamalar ile bir sey olmaz. Rabbim dilerse olur bol bol uzanın ilaçları aksatmadan kullanın. Doktorum 4 kadından 1 i kanaması oluyor demişti. 9 ay kanaması olan var. İçinizi ferah tutun Rabbim en güzeliyle nasip etsin. Tuvalet dışında kalkmayın  ayağınızın altına yastık koyun ara ara. Gecmis olsun. 
0 oy
(320 puan)
Ben 9 haftalıkken şiddetli kanama.gecirdim aynı gün iğne ve fitil verdiler.Ertesi gün yine şiddetli kanama oldu sonra geçti ve bir saat sonra doğuma giricem.Allahin izniyle dinlen hiçbir şey olmaz.
0 oy
(2 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba ben 20 yıldır bebek bekliyorum.tam umudu kesmişken bi anda hamile olduğumu öğrendim.. kahverengi kanamalarim hiç durmadı.bebek karnımda 40 günlük olana kadar kahverengi leke geldi.dusuk tehliken var diyip iğne Protestan coraspin ve folikasit başlatıldı...gecen hafta kanamam başladı çok fazla.gitti dedim yani...doktor hemen yatırdı. 3 gun hastanede yattım kanamam çok azaldı.simdi evdeyim yine kahverengine döndü lekelenme tarzında.kese çok sağlıklı diyorlar ama neredeyse 8.haftaya giricez kalp atışı ve bebek yok ortada.sevinemiyorum.uzulemiyorum..ne yapacağımı bilemiyorum...
0 oy
(2,390 puan)

Canim ben 6 haftalik hamileyken aynı boyle kanamam oldu. Bebegim doğdu şuan ayağımda salliyorum <3

Onun için verecek olan Rabbim sen bol bol dua et sen yavrumu koru Allahim onu bize bagisla de <3


0 oy
(1,064 puan)
Bu yine kahverengi benim kırmızı altima yapıyorum gibi kan geliyordu. İçini ferah tut. Progestan fitil vermiştir muhtemelen imkanin varsa pruluton igne iste birde o da iyi geliyor
0 oy
(97 puan)
Üzülme bende her gün var cok şükür 21 haftayi da gördük hep dua ettim ve surekli uzandim halada kanamam var bebek sağlıklı cok şükür prolem bende plesanteda şimdi sende derin nefes al kendini ve bebeğini allaha emanet et  mümkün olduğu kadar kaygidan ve olumsuz dusunmekten kaçın rabbim yardimcin olsun.. 
0 oy
(861 puan)
Benim arkadaşımın kesesi 7mm di. Kanama alani 3 kati 21mmdi. Progestan fitil kullandi sabah akşam çok şükür düzeldi canim. Simdi 4. ayına girdi. İnşallahhh senin bebeğinde sana sımsıkı tutunur. Lütfen iş yapma ayaklarinin altina yastik koy ve uzan. Dua edicem sana ve bebegine. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 711 göst.
7 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Annevekizlari (840 puan) sordu
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
19 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Yesim_51 (24 puan) sordu

650,361 soru

3,424,717 cevap

4,256,926 yorum

183,784 üye

...