–1 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)
kapalı
6+3 gün hamileyim tuvalette silinirken hafif kan geldi normal mi 
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(894 puan)
Normal büyük ihtimalle ama tabi ki düşük riski de olabilir.. Her iki durumda da doktora gitmelisin.. Sana yüksek ihtimal progestan verecektir.. Çok fazla hareket etme yorulma.. İstirahat önemli ama doktor şart.. Birşey olacağını sanmam ama minik ihtimal de olsa düşük riski oluyor hatta düşük bile yapılıyor bu şekilde maalesef.. 
-Reklam-
0 oy
(173 puan)
Kan mı leke mi? Çamaşırına gelecek kadar mı?  Doktorunla görüştün mü? İlaç kullanıyor musun? Çok soru sordum ama birkaç ay önce yaşadım aynı şeyi o yüzden canım 
(50 puan)
Çok sağolun Allah razı olsun peki düşükten ne kadar sonra çocuk olmalı
(173 puan)
Kendiliğinden düşük oldu değil mi canım? Doktora gittiğinde içinde parça olduğunu söyledi mi?
(50 puan)
Evet çoğu gitmiş az kalmış kürtaja gerek yok dedi pazartesi günü tekrardan gidip kan vericem
(173 puan)
Ben kürtaj istemedim kalbi 9+2de durduğunu öğrendik bir hafta önceki kontrolde hiçbir şey yoktu ama leke baştan beri vardı. Kürtaj dedi ben istemedim kasık krampları yapan bi ilaç verdi bir hafta sonra düşük yaptım kese tüm halde düştü.
Ama parçalar vardı ertesi gün gittiğimde ilk adet dönemin bitince gel dedi. Tekrar gittiğimde de ufak bi parça daha var diğer adet döneminde düşmez ise temizlemek zorundayım dedi. Düşükten 2. Adetimi bitirince gitmedim tekrar kontrole. Psikolojik olarak çok yipranmistim çünkü. Sonraki adet tarihimde de testim pozitif çıktı. Ortalama 2 3 ay sanırım anormal bi düşük olmadığı sürece rahim tamamen temizleniyor ve yeni bir gebeliğe hazırlıyor kendini içini ferah tut canım ben de daha 5. Haftaya girdim kontrole daha gitmedim ama sağlıkla hayırla versin Rabbim kucağımıza inşallah ❤️
(50 puan)
Amin inşallah teşekkür ederim

650,234 soru

3,424,214 cevap

4,256,334 yorum

183,758 üye

...