0 oy
437 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (184 puan)
Kizlar hamileyim ama hamileligimde kilo almak istemiyorum ne yapabilirim nelere dikkat etmem lazim

10 Cevap

0 oy
Diyetisyene gidersin canim o sana liste çıkarır. Ancak belli bir haftadan sonra kilo alman gerekiyor.
-Reklam-
0 oy
(602 puan)
Selam canım 50 kilo ile hamile kaldım boyum 56 57 60 kilo da doğdum sadece 10 kilo aldım eğer fazla kilo almak istemiyorsan ekmek çok yeme
(184 puan)
Valla cnm bi kahvaltida yiyorum 2 3 dilim o kadar kilomda ztn vardi daha fazla almak istemiyorum
0 oy
(3,319 puan)
Valla canim gereksiz seyler zaten ekmek makarna pilav hamurisi kizartma fastfood tatli aburcubur bunlardan uzak durcaksin. Hazir m.suyu cok fazla meyve yemiyceksin. Dondurma falan yemiyceksin. Meyvede gunde 1 porsiyon hatta ablama yarim meyve demisti doktoru. Bunlari yemezsen baya dengelersin zaten kilonu
(184 puan)
Saol cnm tesekkur ederim
0 oy
(330 puan)
Sağlıklı beslenerek. Unlu gıdalar şeker ve meyvelere dikkat ederek. Ama kilo alırsın hayatın kanunu bu. Varmıdır kilosunu koruyarak vardır ama onların sağlık problemleri de vardır. 
0 oy
(47 puan)
ben ilk hamileligimde 8 kilo almıştım ama dogumdan 1 hafta sonra siskinliklerle beraber gitmisti hepsi.suan 2.gebeligim 11 haftaligim karbonhidrat cok yemiyorum.sebze agirlikli besleniyorum mesela pirimc yerine bulgur pilavi yapiyorum.yemeklerin yaninda ekstra makarna pilav varsa ekmek yemiyorum ve onlarida sebzeden daha az tutuyorum tabakta.sabah 2 aksam 2 dilim ekmek yiyorum sıvı yemeklerle ara öğünlerde elma ceviz fındık gibi ne varsa 1 avuc tüketiyorum suan kilo almadim ilerleyen vakitlerde illaki alacagiz ödemi bebegin suyu plesantasi derken vucutta bir takim degisiklikler olacak iri gözükecegiz belki ama en azindan dogumdan sonra hemen eski düzene dönüyor bünye.
(184 puan)
Ins cnm tesekkur ederim
0 oy
(464 puan)
Ben hamileliğimin başında çok bulantı yaşadım ve sonradan da gitmeyen iştahsızlık la 39. Haftalık oldum , sadece 3 kilo aldım . Sadece meyveyi severek yiyiyorum. Hamur işi yada yemek zaten pek yiyemiyorum. Bu şekilde kilo almadan doğuma gidicem.
0 oy
(861 puan)
Bende ayni senin gibi kilo almak istemiyorum en azindan 5-6 kilo alayim en fazla diyorum. Suanda 15 haftaliğim çok şükür almadim. Ama dikkat ediyorum. Asla paketli gidalar tüketmiyorum bisküvi, kraker , cips tarzı seyler. Tatlı tüketmiyorum ki canim istemiyor zaten. Hamurişi cok cok nadir yiyorum. Sebze , et , tavuk , yumurta , süt yogurt meyve , ceviz , findik , semizotu  hep bu tarz yiyorum. Ve günlük 3 lt su içiyorum. Hergun soda , süt mutlaka tüketiyorum ama porsiyon kontrolu yapiyorum. 
0 oy
(8 puan)
Ben de başından beri sadece 500 gr aldim. su anda 8 ayligim. bebek de 2 hafta ilerden gidiyor. dr kan sonuçlarımı istedi geçenlerde her şey normal değerlerde çıktı.  işin püf noktası her şeyi yemek ama az yemek. böylece ne siz sağlıksız bekleniyorsunuz ne de bebek geri kalıyor. Ha yemediğim şeyleri sorarsanız hamilelikte yenmemesi gereken şeyleri yemiyorum. sabahları 7.30dan önce kahvaltı yapıyorum ki metabolizmam çalışmaya başlasın. Bir de her gün 3 porsiyon meyve tüketiyorum ama bunun dışında yapay şekerli hiçbir şey yemiyorum. suyu da azar azar gün boyu içiyorum hatta gece uykudan lavaboya kalktığımda bile.
(184 puan)
Tesekkur ederim canım
(3,319 puan)
Kiz masallah yarim kilo almak nedir :) kac kiloyla hamile kaldin
0 oy
(770 puan)

Hahaha bende istemiyorum ama ister istemez :D:D:D

0 oy
(41 puan)
Ah ah bende kilo almak için çırpınıyorum. 50 kiloyla hamile kaldım 17+3 haftalık oldum 4 kilo verdim.

648,221 soru

3,416,705 cevap

4,247,292 yorum

183,225 üye

...