0 oy
151 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (305 puan)
Sezeryan olan anneler ben bı hafta önce sezeryan oldum ve 3 gündür nefes alıp verdikçe sol böbreklerim ağrıyor neden acaba bu normal mi? Bilgisi olan var mı? Zaten daha doğru düzgün duzelemedim bebeğimle çok ilgilenemiyorum buda beni çok üzüyor.
Gebelik haftası Bitti

2 Cevap

0 oy
(1,571 puan)
Suyu çok içmen lazım. Sade yani sütsüz Nescafe içmen lazım en az 2 fincan. Ağrı kesicin etki edince kalkıp bolca yürümen lazım canm. Sezeryan çok zor Allah hepimize yardım etsin. Benim 2. 3 hafta kaldi inan yaklaştıkça tansiyonum yukseliyo.
(21 puan)
Benimde iki haftam felan var bende senin gibiyim canım günüm yaklaştıkça böyle hasta hâlim var gibi böyle kendimi hasta gibi hissediyorum bayılacak gibi hissediyorum kendimi galiba psikolojik :⁠-⁠)
(305 puan)
Canım günde rahat 3 lt. Su tüketiyorum. Ama Nescafe hiç tuketmiyorum. Bide büyük abdeste fazla çıkamıyorum ondan da mı kaynaklaniyor acaba. Sezeryan olalı bı hafta oldu o yüzden fazla zorlamak da istemiyorum çünkü hagla oturup kalkmakta zorlamıyorum. Yürüyorum da. Evet ilk gebeliğim ve gerçekten çok zormuş rabbim tüm hamilelere yardım etsin.
(1,571 puan)
O ilk yürümenin acısını hatırladıkça . Eşime sariyorum. Onu sucluyorum sanki beni bu hale sen getirdin der gibi hareketlerim var. Yapmak istemiyorum ama o acılari hatırladıkça çok kötü oluyorum.
(1,571 puan)
Büyük tuvalet için kayısı hoşafı kuru üzümde ekle içine. Ayrıca kimyonu bı taşım kaynat , ağzını kapat 5 dk demle ılık ılık iç . Bana da dua et ❤️
(305 puan)
Evet canım zor oluyor ama evladımız için de değiyor ne yapalım sabır yani sabretmekten başka çaremiz yok. Çok şükür ki rabbim bebek nasip ediyor ya hiç olmayanlar bebek hasreti çekenler var onları düşünmek lazım.
(21 puan)
Beni en çok korkutan o karnıma bastirmalari . sezeryan şekliniz nasıl peki ben spinal istiyorum daha kolay oluyormuş ilkim genel doğumdu
(305 puan)
Tamam canım saol öyle yapayım o zaman kayısı hoşafı yapmıştık da bitmişti tekrar yaptırayım o zaman. Bazen öyle korkuyorum ki 3 gündür gecmeyen bu böbrek ağrısı maffediyor beni acaba diyorum sezeryandan dolayı kalıcı bişey mi oldu? Ama sanmıyorum .
(1,571 puan)
Anneeada , orası öyle canım. Allah acılarını gostermesin evlatlarımızın.

Ata58, Canim ben SPinal oldum. Ameliyathane de bastırıldi hiç hissetmedim uyusuktum çünkü. Genelden uyananlari görünce çok üzülmustm çok bagriyolardi. Bnm ki çok ağrısız sancisizdi. Uyuşukluk geçince ayağa kaldırılınca ağrım başladı. Bide bebeğimi başka hastaneye kuveze göndermişlerdi psikolojik olarak çok kötüydüm. 33+6 da dogurdum. Şimdi 4 yaşında ama çok şükür.
(1,571 puan)
Ama bı idrar tahlili ver . Kum dokuyo olabilirsin ya da çorapsız ince giyindiysen sıcak diye usutmus olabilirsin. Ağrına bak azalma yoksa bı Dr a görün bence ihmal etme kendini çok geçmiş olsun. Nescafe içmeyi de unutma anesteziyi daha hızlı atarsin
(305 puan)
Canım bende komple uyutturmak istedim fakat doktorum dedi ki komple uyutursam bebek ne kadar narkoz alır onu bilemem dedi bende onu göze alamadım sipinal yaptırdım yani belden aşağı uyuşturma ve düşün ilk gebeligim ve en ufak bi yaraya bile dayanabilen bir insan değilim. İkna oldum tabi hiç acı falan hissetmiyorsun ama dokunduklarini orada işlem yaptıklarını falan hep hissediyorsun. Çok şükür ameliyatim iyi geçti. Bebeğime de sağlıklı bı şekilde kavuştum.
(305 puan)
Canım geçenlerde zaten gitmiştim hastaneye dayanamadım idrar tahlili vermiştim ve hafif enfeksiyon başlangıcı vardı ona da bı tane ilaç yazdılar kullandım. Fakat geçmezse yine giderim. Yada usutuyorum da herhalde terliyorum oda bebeğim uyanıyor kalkayim üzerime hırka alayım diyene kadar terim soğuyor ondan da olabilir mi acaba?
(21 puan)
Canım bı şey daha sorcam belden iğne batırıyorlarya o çok acıyor mu bide daha sonra böyle tansiyon düşüklüğü vb şeyler oluyor mu
(1,571 puan)
Olabilir. Beline bişey sarma imkanın varsa dikişlerin acitmayacak. Şekilde. Kalın havluyla falan sarsan aslında belini ayağını usutmemen lazım. Bu arada doğumunun güzel gecmesine çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah. :))
(21 puan)
Lohusalıkta kendine çok iyi bakmalısın valla ayağına patik bile giy ben kat kat giyinmiştim hava biraz sıcak olsa bile çünkü Allah esirgesin lohusa hastalığına yakalanirsin o hiç iyi bişey değil bir tandigim yakalanmıştı bu hastalığa
(1,571 puan)
İğneyi yapmadan önce orayı hafif uyuşturuyolar zaten. Girdiğini hissediyosun ama acısını değil orda kıpırdama hissi var ama benim hiç hiç acımadı ki acı eşiği çok düşük biriyim.  Tansiyonm benm düşmedi ben çok korktum bebek gidince üzüldüm tansiyonum fırladı panik atagim bide o da tutunca en son sakinleştirici yaptılar normale döndüm. Bide uzun bı işlem değil 35 dk falan sürüyor. Ki
(305 puan)
Dikislerden dolayı korkuyorum o yüzden sarmaşık hiç bişey.
(1,571 puan)
El havlusuyla sarsan. Karnına gelmez bile yanlarda kalır. Pijamanin içine alırsın bı kısmını belini de örtmüş olur naçizane tavsiyem
(21 puan)
Sağol canım biraz da olsa içim rahatladı inşallah bı sorun olmadan Allah'ın izniyle sağlıkli bı şekilde doğumumuz olur
(305 puan)
Tamam canım saolasin
(305 puan)
Ben büyük ihtimal narkozu tam atamadım canım ondan da kaynaklanabilir mi çünkü karnımin alt tarafı hagla hafif uyuşuk gibi.
(21 puan)
O uyuşukluk bir yıl geçmiyor nerdeyse dokundugunda hissetmiyor insan Ben yeni yeni hissediyorum daha
(1,571 puan)
Uyuşukluk asla geçmiyo. 4 sene oldu ben dogurali hala uyusuk. Annem bile bgn aynisni dedi hala uyusuk diye
-Reklam-
0 oy
(302 puan)
Usutmus olabilirsin tas kum dokuyosan serumlardan hareke gecmis olabilir doktoruna kontrole gittiginde soyle muhakkak
(305 puan)
Perşembe günü disiklerim için gidecem o zaman söyleyeyim
(302 puan)
Cok gecmis olsun tanimiyorum ama kucuk bebekleri cok seviyorum bebegini yerime öp olurmu allaha emanet olun insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
21 Nisan 2022 Doğum kategorisinde Khalida (34 puan) sordu
0 oy
2 cevap 454 göst.
6 Haziran 2021 Doğum kategorisinde Gamze Korkmaz (239 puan) sordu

655,639 soru

3,445,191 cevap

4,279,767 yorum

185,236 üye

...