+1 oy
271 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (145 puan)
kapalı
Bir kac post altinda sunu gordum benimle ayni fikirde olanlar vardir eminim .

Sezeryan dogumu cok basite aliyorlar onu kacis yolu olarak goruyorlar normal doguran anneler neden bu kadar Sezeryan dogumu kucumsuyor ? ( bazilari ) bu Sezeryan dogumu yasamayan bilemez bildigin ameliyat yani 7 kat kesiliyoruz normal dogurana madalya felan mi takıyorlar anlamiyorum sonuna kadar direnicem pes etmicem normal dogurucam ne demek ? Bizler direnmedik mi bizler pes mi ettik o cektigimiz aci ? Ameliyat sonrasinda sutten bebege geçer diye agri kesici bile almadik bnm dogum sonrasi surecim cok kotu gecti o aciyi hep soyle anlatirim kizgin kaynamış yag karnima devrilmis gibi bnm aci direncim cok düşük belkide ondan her canl dunyaya getiren annedir ne sekilde olursa olsun ister normal ister Sezeryan lutfen Sezeryan dogumu BASITE ALMAYIN.. teşekkürler :)
Gebelik haftası 9
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(2,386 puan)

Normal doğum diye gidip sanciya dayanamayip sezeryan istiyorum diye hastaneyi yıkmış ama zerre pisman olmayan biri olarak ağzınıza sağlık diyorum..:angel:

(1,022 puan)
Normal doğumcu :D yani varya bu kadar normal doğumu savunan başka bir insan görmedim . Sanki memlekette yapılan her normal doğum başına cebine bişey giriyor yada extra sevaplar kazanıyorsun:D gagahahaha ama seninle sohbet etmeyi seviyorum biliyorsun her ne kadar fikirlerimiz ayrı olsa da yorumlarını severek okuyirum :)
(1,059 puan)
Duygularimiz karsilikli biliyormusun bu kadar beni sinirlendiren ama ayni zamanda sempatik gelen baska bir insan tanimiyorum :)) kiz herkes sezaryan olsa ben nerden para kazancam ya ebeyim ben unuttun mu tabi ki normal dogumu savunucam :D ama sanki dersin sende ameliyathane teknikerisin masAllah herkese sezeryan olun diyosun :))
(1,022 puan)
Hahahahah inan bende biriyle zıt düştüm mu Allah'ın selamibi verse sinir oluyorum ilginç bir sekilde seni kanim çok aldı :)))
(1,059 puan)
Aynen oyle degisik bir duygu birine hem sinir olup hem ayri fikirlerde olup hemde icten ice yakin hissetmek cok tuhaf bu duygulari bana ilk tattirdigin icin tesekkur ederim canim :))
(145 puan)
Bakin zaten bazi anneler dedim :) zoruma gidiyor doğrusu yani normal dogurdum cok şükür felan yaziyorlar deli oluyorum bunu sezeryanin zorlugunu düşünerek yazmadigina kalibimi basarim yani kolayi secmedim diyoru normal dogurdum coksukur diyor allah askina nasil bi zihniyettir bu :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,068 soru

3,427,449 cevap

4,259,979 yorum

184,017 üye

...