0 oy
96 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
Arkadaşlar 34. Haftadayim. Erken doğum riski yok. Bebeğimin gayet hareketli Allaha şükür.  Fakat biraz önce tuvalete gittim hafif kahverengi lekelenme olmuş. Kanama değil yani. Ağrım sızım da yok. Yaşayan var mı böyle birsey? Ne yapmalıyım sizce? Doktora gitmeme gerek var mı bilmiyorum devam ederse giderim zaten ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim 
Gebelik haftası 34+2

2 Cevap

0 oy
(329 puan)
Burada verilen cevaplarla hareket edemezsiniz. Doktor bile muayene etmeden bir sey demez. Bence hekiminizle görüşün. Sağlıkla alın bebeğinizi Kucağınıza.
(38 puan)
Tabi size katılıyorum haklısınız.  Ama tekrar ederse mutlaka ariycam doktorumun.  Şimdi hemen telaş etmek istemiyorum çünkü herhangi bir riski yok Allaha şükür.  Teşekkür ederim:))
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Canim benimde iki gun once oyle olmuştu acile gittim 2.5 santim acilmam olmuş yatirdilar sancimin gelmesini bekliyorlardi yani sancim olsaydi direk doguma alacaklardi yani simdi sancimin gelmesini bekliyorum açılma olmasi için  senin haftan biraz kucuk muhtemelen gitsen ciger gelistirici vururlar 
(15 puan)
Benim ki 35+5
(38 puan)
Peki size ciğer geliştirici yaptılar mı? Sizin erken doğum riskiniz varmiydi bunu yaşayana kadar? Benim hersey normal diye şuan bir anlam veremedim bu lekelenmeye o yüzden tekrar olmasını bekliyorum teşekkür ederim inşallah sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın.

İlgili bir soru bulunamadı

655,426 soru

3,444,370 cevap

4,278,749 yorum

185,180 üye

...