0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Kızlar 34 haftalık hamileyim, bugün kontrolüm vardı, doktor bebeğinin suyunun azaldığını söyledi. 2 hafta önce gittiğimde hersey Normaldi,2 hafta içerisinde suyu nasıl azaldı anlamadım. Doktorum haftaya bugün tekrar kesin gel bakıcam dedi, benim gibi olan varsa kaç gün sonra doğum yaptınız. Bebeğiniz küvöze girdi mi ve ciğer geliştirici iğne yaptı mı doktorunuz? Cevaplarsanız sevinirim. Doktor karnımın da küçük olduğunu söyledi, su azalmasından kaynaklı sanırım. Bebeğimin kilosu şuan 2700 boyu da 49 cm. 
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
(116 puan)
Canim bebeginin kilosuda boyuda masallah cok iyi haftasina gore . Benim bebegimde 28. Haftadan sonra oldu suyunda azalma doktorlsr beni cok korkuttu kac gun hsstanede yattik serum verdiler yasamicak dediler bir doktor alirsak yasamaz diyor digeri almazsak yasamaz diyordu ciger geliştirici igne yaptilar banada en fazla 35. Hsftaya kadar bekletiriz dediler hastane birakmadi illa yatis yapicaksin alicaz bebegi felan çok sıkıntılar cektirdiler yani sonra istanbul yenibosnada nisa hastanesi vsrdi simdi medipol oldu murvet hakyemez var Allah ondsn razi olsun evet suyun az dedi hani 500 ml bile kalmamis dedi ama aldirmadida bebegi kilolarca havuc suyu ictim keban barajlsrini ictim ama su artmayincada artmiyor yani plensenta pek beslemedi benimde bebegimi ama elhamdullah 39+4 de normal dogumla 2.900 48 cm dogdu kızım suan 3 yasinda tavsiyem strese sokma kendini sen rahat olursan bebeginde rahat olur güzel hi doktora git insallah istanbuldaysan doktorumu cok oneririm ole gelismiyor cocuk yasamaz diyen cok doktor oldu banada ama bol bol dua et hayirlisiyla saglikla alirsin kucagina insallah hepsi geçiyor sonra 
(51 puan)
Çok teşekkür ederim, normal de çok su içiyorum, doktor böyle söyleyince de içmeye devam ediyorum sürekli ama dediğin gibi azalma olunca artması biraz zor oluyor muş. Bakalım ne olucak doktorum haftaya kesin gel dedi, ya ciğer geliştirici yapıp göndericek, ya da yatışımı yapıcak bilmiyorum ama korktum doğum dan falan değil bebeğimin sağlıklı doğmasını istiyorum. Tek istediğim bu.
-Reklam-
0 oy
(500 puan)
Keşke doktorun tedbir olarak yapsaydı ciğer geliştirici filan 
(51 puan)
Haftaya kesin gel dedi duruma göre değerlendirecek galiba

650,106 soru

3,423,745 cevap

4,255,713 yorum

183,729 üye

...