0 oy
166 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (30 puan)
kapalı
Merhabalar. İlk kızımda hiç emzik kullanmadım. Ama şimdi 1. Sınıf oldu ve benim doğumuma çok az kaldı. Bu yüzden de doğacak bebeğimi emziğe alıştırmak istiyorum. Ama bir kaç kişi özellikle anne memesiyle uyumlu emziklerin meme reddi yaptığını söyledi. Bu durumu yaşayan veya önerisi olan var mı?
Gebelik haftası 35+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(174 puan)
emzik olayına bebek kendi karar veriyor kimisi en pahalısını emerken kimisi bakkal memesinden başka emmiyor normal bişey alın kabul ederse alternatif yollara başvurun
(30 puan)
Haklısınız bebeklerin işi belli olmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,335 puan)
Emzik meme reddi yapmaz aksine emme refleksini artırır diyorlar 
(30 puan)
Bunu hiç duymamıştım. Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(3,125 puan)
Emmeyen cocul emmiyor canim her çesit denedim kızimda hic birini tutmadı beni emzik.niyetine kullandı resmen oglumda ilk verdigimi almisti zaten 1 yasinda emzik te biberonuda kestim.2 cocugumdada şuanda 3.cü gebeligim bakalim bu nasil.olacak :))
(30 puan)
Bende kızımda kendimi feda ettim ama o zaman tekti her ilgi ondaydı. Şimdi birinci sınıf oldu. Bebek olunca ikisiyle ilgilenmesi zor olacak. O yüzden de emzik alsın dedim ama yine de çok kararsızım.  Sizin de İnş 3. Bebekte de  herşey gönlünüzce olur.
0 oy
(139 puan)
Evet emzik kesinlikle meme reddi yapıyor. Bunu çocuk doktorları söylüyor. Yapmanız gereken bebiş memeye tam alışsın sizin sütünüz tam gelsin ve uyumlu bir şekilde emzirmeye basladikdiktan sonra emziğe alıştırabilirsiniz. Öncesinde memeye tam alışmadan emzik verince sıkıntı olabiliyor .
(30 puan)
Evet bazı yorumlar da ilk iki ay kesinlikle vermeyin deniliyor. Sonrasında da alışır mı nasıl olur bilemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim
0 oy
(353 puan)
Memeye alışma sonu bekleyin 3.ay gibi başlayın diyorlar genel de o zaman emme refleksi de yüksek oluyormuş

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.

648,902 soru

3,419,262 cevap

4,250,401 yorum

183,420 üye

...