0 oy
207 göst.
Doğum kategorisinde (272 puan)
Kızlar pazartesi kontrolüm var öncedende post açmştm rahim kemiğim uzun çıkmıştı  normal doğum oranı yüzde 50 doktor sezeryan düşün demişti pazartesi kontrolüm var o zaman 39+2 oluyrm doktor bebek hareketleride yavaşladığı için pazartesi noktayı koyucam dedi sezeryan olan anne adayları sezeryan süreci nasl işliyor beni bilgilendirir misiniz ilk doğumum 
Gebelik haftası 38+6

3 Cevap

+1 oy
(1,571 puan)

Biraz zor canm ama her doğumun zorluğu var iste. Annelik kolay değil diye boşa dememişler. Spinal olur zaten. O an korku kaygı panik yapmak yerine keyfini çıkarmaya çalış. Bebeğini ilk sen Görceksin. Beline yapılan iğne hiç acitmiyo. Korkma. Sonrasında ise ayağa kalk bol bol yürü. Bide yanına kahve makinası ve kimyon al. Kaynat ılit iç ki gazın hemen çıksın zorlanma. Sağlıkla kavuş bebegine. Hepsi geciyo stres yapma yeterki. Ben panik atagim ve canım çok tatlı. Dusunki 2. Ye hamileyim. 2 hafta sonra doğumum var. :)

(272 puan)
Korkum sezeryan olmk değlde o psikoloji ile bebeğime yetememekten folayı
(1,571 puan)
Yetiyosun canım o korku hepimizde var. Benm ikinci çocuğum. İnan ilkine ihanet ediyorum yetememe korkusu bende de var. Ama iş başa düştü mü mecbur.
(272 puan)
Allahım güç kuvvet versin
(1,571 puan)
Kendini motive et. Yetemeyeni görmedik. Çok şükür halimize
-Reklam-
0 oy
Her doğum gibi zorluğu var tabii canım kimyon çayı ve filtre kahve içmiştim ben böylelikle gaz hemen çıktı baş ağrısı VS olmadan da narkozdan kurtuldum şükür. Genel anestezi istemiştim benim maalesef korkum vardı o işlemler olurken bayılmaktan da korktum  ilk hafta eğilip kalkarken çok dikkat et ve ani hareketlerden kaçınmaya çalış. Çocuk ağlıyor diye yataktan fırlamaya kalkma ki iç dikişler zarar görmesin. Normal doğum yapıp 15 dikişi olan 1 ay oturamayan arkadaşım var maalesef her ikisi de zor ama rabbim gücünü veriyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 
(272 puan)
Amin inşallah
0 oy
(5 puan)
Kişiden kişiye değişiyor canım.kimisi zorlanirken kimisi sıkıntısız geçiriyor.en önemli olan şey yurumen.sezaryenden sonra kendini iyi hisseder hissetmez bol bol yürü hastanede ve eve gelince de aynı şekilde.kahve narkozu kolay atmani sağlar.kimyon çayı da gaz cikarmani kolaylaştırır.gaz çıkartmadan hastaneden gondermiyorlar :)ben bol bol yurumustum 3 günü ev işi yapiyordum :) 
(272 puan)
Bende öyle olurum inşallah kimyon çayı ve kahve aklımda

650,007 soru

3,423,394 cevap

4,255,289 yorum

183,710 üye

...