0 oy
137 göst.
Doğum kategorisinde (62 puan)
kapalı
Kizlar bebeğim 1 buçuk yaşında günlük kahvaltı yemek atıştırmalık saatlerini nasıl ayarladiniz mesela sabah kalktığınızda öğlen akşam yemek saatlerini hangi saatlerde ara öğün ne verdiniz 
Gebelik haftası Doğdu 1 buçuk yaşında
Kapatılma nedeni: Sol üst köşede Bebek bakımı bölümünden post açınız

1 cevap

0 oy
(545 puan)
Kendi düzeninize göre ve çocuğa göre ayarlayın..  mesela bizim uyandıktan sonra 1 saat içerisinde kahvaltı. Öğle yemeği mesela öğle uykusundan önce mi yiyor yoksa sonra mı ona göre ayarlanabilir, öğle uykusundan önce öğle yemeğini yerse kahvaltıdan sonra ara öğün yapmıyoruz. Ama öğle uykusundan uyanınca öğle yemeği yiyecekse uykudan önce bir ara öğün yapıyor. Öğle yemeği ve akşam yemeği arasında bir ara öğün, akşam yemeginden sonra genelde ara öğün olmuyor ama mesela o gün geç uyuyacaksa yine uyumadan 1saat önce falan bir ara öğün yapılabilir.
(62 puan)
Sabah kahvaltısında neler veriyorsunuz öğlen ve akşam ara öğünler  verdiğiniz şeyleri yazarsanız benim için önemli
(486 puan)
Sabah kahvaltısında benim gorumcem kizina süt peynir yumurta ceviz veriyordu bulamac yapıp  . Bazen pekmez de ekliyordu.

Ara öğünlerde meyve verilir genelde .

Öğle ve akşamda çorba tarzı şeyler
(545 puan)
Bizim durumumuz biraz farklı, çoklu besin alerjisi var kızımın, o yüzden dedim zaten en başta beslenme düzeni sizin ve çocuğun kendi düzenine göre ayarlanmalı, misal her çocuk 3 ana öğün olarak beslenmek istemiyor, o zaman 2 ana öğün ve ara öğünler şeklinde de bir beslenme düzeni oluşturulabilir gibi.

Kahvaltı olarak şuan yumurta, domates, salatalık, biber, zeytin ve ballı ekmek ya da tahin pekmez falan yiyor, peynir yemez. Akşam yemeği bizimkiyle aynı, evde ne pişerse onu yer. Öğle yemeği de eğer ev de artan yemek varsa ondan yiyebiliyor ya da kıymalı gözleme, lahmacun gibi bir şey olabilir, köfte ya da onun için sevdiği bir yemek yapıyorum bazen de eğer evde yiyeceği yemek yoksa.
(545 puan)
Ara öğünler de meyve, kek, börek, kuruyemiş ve kuru meyveler, süt,  kefir, yoğurt gibi şeyler olabilir aklıma ilk gelenler..
(62 puan)
Yorumun için teşekkürler deneyeceğim
-Reklam-

650,427 soru

3,424,960 cevap

4,257,225 yorum

183,807 üye

...