0 oy
224 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (196 puan)

Merhaba arkadaşlar ben 26+3 haftalık hamileyim. Doktorum ayrıntılı ultrasonu her kontrol de yaptığını ayri bir yerde yaptirmama gerek olmadığını söylüyor. 4d ultrasona sahip olduğu ben her seyine bakiyobak merak etmeyin diyor . Yaptirmadim ben . İlk hamileligim . Yanlış mı yaptım sizce

5 Cevap

0 oy
(1,799 puan)

Evet yanlış yaptın canım benim doktorum da her defa 4d ultrosanla bakiyor ancak ben yaptırdım ki benim doktorum en az yarın saat her gittiğimde detaylı anlatır buna rağmen yaptırdık ve onun doktoru radyolog oluyor o bakıyor detayliya

-Reklam-
0 oy
(556 puan)

Canim detaylida zaten bi kerede bakildigi icin 20 dk falan suruyo yani senin doktorun her seferinde bakıyorsa bencede gerek yoktur diye dusunuyorum tabiki doktoruna güveniyorsan icine hic suphe dusmesin. 

0 oy

yeniden gösterildi
Bakiyorum derken gercekten bakiyormu o onemli. Benimde 4d ultrasondu. Her gittigimde bakiliyor diye aklima gelmedi doktor git falan da dememisti. Cocugum bi dogdu damagi yarik cenesi geride solunum yollari gelismemis kikirdaklar falan yok nefes alamiyor.... Saglikli cocuk beklerken sok oldum.
(73 puan)
Sonrasında düzeldi mi canım Rabbim şifa versin insallah
Yok canim 2bucuk yasina kadar rabbim ömür yazmis melek oldu kuzum.. 1bucuk sene gecti.
(73 puan)
Rabbim sabır versin inşallah canım benim. Ahirette şefaatçi olur inşallah sana ve babasına.
Insallah Allah razi olsun.
0 oy
(236 puan)

Bence de gerek yok. Doktorun yeterince bakıyor gibi. Bir sorun görse söylerdi zaten. Ben diğer hamileliklerimde de baktırmadım. Diğer testleri bile yaptırmıyorum. Kafamı bulandırmamak için. 

(196 puan)
Of ya işte böyle yorumları okuyunca da kötü oluyorum.Ne yapacagimi şaşırıyorum
0 oy
(9,888 puan)

doktoeun herseyine bakti ise gerek yok cnm ben devlette yAptırdım ama kendi doktorum daha iyibakti

İlgili bir soru bulunamadı

656,216 soru

3,447,359 cevap

4,282,628 yorum

185,380 üye

...