0 oy
116 göst.
Doğum kategorisinde (2 puan)
Meraba. 38+3 günlüğüm ara ara karnimdan aşağıya doğru bebegin indiğini hissediyorum. Hafif kasilmalarda gelip geçiyor. Normal doğum istiyorum ama epidural olandan. Belden uyudmalj çünkü normal doğum sancılı bir süreç olduğu için dayanirmiyim bilmiyorum. Bu şekilde olan varsa yardımcı olurmusunz ?
Gebelik haftası 38+3

1 cevap

0 oy
(329 puan)

Öncelikle sakin olun her şeyin yolunda gideceğine inanın. Tabi ki korku olabilir ama şunu unutmayın bir hayatı doguracaksiniz. Dünyada yüzlerce insan doğum yapıyor. Siz de guclusunuz siz de doguracaksiniz. O mucizenin kendisi olacaksınız. Hep pozitif bir şekilde belki zor olacak o an zorlanacaksiniz ama bebeğinizin kokusunu tenine dokunmak her şeyi unutturacak. Yüzlerce insan tekrardan doğum yapar mı sizce ama herkes 2. Yi 3. Yu istiyor. 


Dogumdan önce hep pozitif olun lütfen bunun sizin için en güzel tecrübe olduğunu unutmayın. Can çıkacak hayat bulacak bir can. 9 ay boyunca sizden beslenen bir can. 

Pozitif düşünün güzel düşünün güzel dogumlariniz olsun. 

Belki saçma bulunabilir ama çok kızıyorum saçma şeyler yazıp insanları yoran korkutan cümlelerden. Kimsenin kötü tecrübe ya da bilinçsizce konuştuklarını umursamayın. 

Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Hayırlı doğumlar dilerim. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.❤️
(2 puan)
Tesekkur ederim güzel dileklerini içib. Tabiki bebeğinin doğmasını heyecanla bekliyorum ama yinede insanda korku endişe oluyor. Rabbim yardımcımız olsun bütün gebe Bayanlarımız için. Kucagmiza almayi
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,225 soru

3,428,140 cevap

4,260,671 yorum

184,065 üye

...