0 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (345 puan)
kapalı
hanımla 8. haftadan beri kahverengi lekelenme ler görüyorum bunun için 2 kez gittim acile herseferinde bebek iyi bir sorun yok dendi progestan verdi fitil olarak onu kullanıyorum ama geçmiyor 1 veya 2 gün olmuyorsa 2 gün sonra başlıyor bir iki gün sürüp kesilip birkaç gün sonra yeniden başlıyor neden olabilir 8. haftadan beri böyle ultrasonda birşey görünmüyor doktorlar birşey söylemiyor endişeleniyorum haliyle bebeğe birşey mi oldu diye bilgisi olan başına gelen yazabilir mi lütfen.. 
Gebelik haftası 11+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(484 puan)
Merhaba Zübeyde hanım. Sizi cok iyi anlıyorum ayni haftalarda benim de kanamalarım vardı. Kahverengi geliyor olmasi onceden kalmis kan geliyor demek. Kırmızı kan olursa derhal acile başvurun. Progestan kullanmak ve dinlenmek dışında yapabilecegimiz birsey yok maalesef. Bu durumu yasayan inanin çok insan var. Ama geçiyor inanin stres yapmayın dinlenin bolca ilaçları kullanın. İnşallah gebelik saglikliysa devam edecektir zaten. 
(345 puan)
Ne zaman geçti kanamalarınız hep kahve leke geliyor benden kırmızıya dönmedi umarım dediğiniz gibi olur birazda olsa rahatladım teşekkür ederim..
(484 puan)
7 veya 8. Hafta gibi başladı yaklaşık 1 1.5 ay sürdü ama ara ara kırmızı da oldu bende hatta kanama alani oluşmuştu rahimde. Sizde yok demek ki yoksa doktor görür söylerdi. Kuzenimde 4.ayina kadar devam etti kanama durumu ama.bebek de o da iyi. İnşallah çabucak kesilir sizinki de. Haftada bir proluton igne yaptırıyorum kalçadan. Doktorunuza danışın isterseniz o da iyi geliyor
(345 puan)
8. haftada ilk leke görüp gittiğimde kanama alanı vardı kese yanında ama doktor küçük dedi ve bu hafta tekrar gittiğimde kanama alanı görünmedi kaybolmuş dedi doktor. progestan a devam
(484 puan)
Çok iyi demek ki çabuk toparlanacaksiniz siz masallah. İyi düşünün iyi olsun sağlıklı bir gebelik dilerim :)
(345 puan)
teşekkür ederim çok sağolun
-Reklam-

648,904 soru

3,419,284 cevap

4,250,425 yorum

183,421 üye

...