0 oy
459 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (25 puan)
Kızlar merhaba, sağ koltuk altımda dokununca biraz acıyan bir şişlik oluştu. Doktorum aksesuar meme dedi, henüz yüz yüze görüşmedik. Muayenede göstereceğim. Yine de genel cerrahiye gitmeli miyim emin olamadım. Böyle tek taraflı şişlik yaşayan oldu mu, sonrasında nasıl atlattınız? 
Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(5 puan)
Bnde solda vardı ameliyat ile aldılar 
-Reklam-
0 oy
(73 puan)
Tam olarak benden bahsediyorsun canım. Kızıma hamileyken sağ koltuk altımda şişlik oluşmaya başladı önce umursamadım sonra git gide büyüdü doğum yaptıktan sonra daha da büyüdü ve ceviz büyüklüğünde oldu hatta 1 haftalık doğum yapmıştım mastit olmuştum kolumun altindaki şişlik daha da şişmişti ve cok aciyodu kolumu kapatamiyodum neyse doktora gittim baktı sütten dolayı olabilir falan dedi valla pek umursamadim açıkçası. Neyse kızımı sütten kesene kadar yavas yavas küçülmeye başladı şişlik tamamen sütten kesince kolumun altinda hic bisey kalmadi dümdüz oldu kizim şuan 4 yaşına gircek ve ben 36 haftalık hamileyim tekrar sağ koltuk altımda şişlik çıktı ve yine ayni şeyleri yaşıyorum yavaş yavaş büyüyor . Anladım ki hamilelikten ve emzirmekten kaynaklanıyor tabi ben kendim oyle düşünüyorum yoksa hastaneye falan gitmedim . Bununda geçici olduğunu düşünüyorum emzirmeyi bıraktığım zaman geçer diye düşünüyorum şuan 
0 oy
(18 puan)
Merhaba bendede aksesuar meme olarak adlandırılan sol koltuk altımda şişlik var bir hafta önce gittim genelcerraha kontrol altında olman lazım dedi dört ay sonra için tekrar gel dedi bir sorun yok dedi korkmayın ama yinede gidip doktora görünün geçmiş olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 433 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
24 Haziran 2022 Doğum kategorisinde fatmanurrrr (2,038 puan) sordu
0 oy
2 cevap 246 göst.

648,929 soru

3,419,368 cevap

4,250,561 yorum

183,426 üye

...