0 oy
265 göst.
Doğum kategorisinde
Gun almaya geldim doktor ne zmna gun verir bilmiyorum ama etfarimdakiler 38 haftada alalim derse cocugu kabul etme diyorlar 39 kirki bekle diyorlar sizce erken dogummu olur ki kafam cok karisti 
Gebelik haftası 36+4

7 Cevap

0 oy
(941 puan)
Aynen ! Erkn doğum 38 bekle 41 e kadar 
-Reklam-
0 oy
(114 puan)
Cnm bnm zaten bebekte veya sende bi sıkıntı olmadığı sürece hicbir doktor bebegi 38. Haftadan önce almaz 38 ve sonrasina bakarlar sezeryan doğum icin söylüyorum doktorun da iyiyse doktoruna güven derim sağlıkla al bebisini kucagina insallah cnm :)
(114 puan)
Ayrica arastirdinmi bilmiyorum ama benim bildigim kadariyla bebegi sezeryan dogumda 38. Haftada alirlar bebek kanala inmeden hani sonradan veya dogum esnasinda bir tehlike yaratmasin diye ben oyle biliyorum gene sende arastir sor doktoruna falan yanlış yönlendirmek istemem :))
Evet canm oyle diyorlar 38 hafta erken diyorlar 39 da 40 da alsin diyorlar bilmiyorum nasil edecem
(856 puan)
Buna doktor mu karar verse acaba.
(114 puan)
Doktoruna guven cnm sonuçta cevremizdeki insanlar doktor degil ve doktor kadar da saglikli bilgileri yok bana da bi cok sey soylendi en iyisini doktor bilir zaten 38. Haftada sezeryanla aliniyor genelde kanala inmeden bebek bebeğe veya anneye bir zarar olmiycaksa neden 38 de alsinlar ki icini ferah tut ve aklina takilan tüm sorulari doktorunada yoneltmeni tavsiye ederim :)))
0 oy
(72 puan)
Bnde aynı durumdayim ikinci sezeryan olcak 38+3 te dedi bnada çok erken geldi normalde 38+6da 39da aliyolar
0 oy
(51 puan)
Canm benimde haftaya sezeryanim var 38. Haftada erken değil 37 bile yapan var bebekte sıkıntı yoksa gelişimle alakali birsey olmaz doktor ona göre gün verir zaten ben 38+3 de olacağım 
(51 puan)
Hayirli olsun canm gözün aydın ALLAH anali babali büyütsün normalmi oldu sezeryanmi nasil oldu anlatirmisin
(32 puan)
Zaten sezeryan planlamistik Çarşamba günüydu günüm ama sancılarım olunca geldim yatış verdiler 37+5 de kavuştuk miniğimle genel anestezi aldım spinal olmamis bana o kemiği bulamamışlar uyudturrmak için çıktığımda yanındaydı bebeğim şu an biraz ağrım var ama çok şükür iyiyiz hiç korkma onun kokusu hersyee deger
(51 puan)
Ay canim ya bende bian önce kavuşmak istiyorum bebegime tekrardan gözün aydın inşallah çarçabuk iyileşirsin
(32 puan)
Çok sağol canım darısı senin başına inşallah sağ salim alirsin
(51 puan)
İnşallah canım insallah
0 oy
(454 puan)
Ben 38+2 de sezeryan oldum ne alaka 39-40. Sezeryanda zaten genelde 38 de alıyolar erken olsa doktorlar almaz zaten. Söylerler erken daha bekleyelim diye. Hamilelikte, doğumda ve çocukla ilgili konularda etrafı dinlemek insanın moralini bozuyo gerçekten. Kimseyi dinlemeyin kulaklarınızı tıkayın. Doktorunuzun dediğine gidin sadece. Kafanıza takılan bişey varsa da doktorunuza danışın.
0 oy
(48 puan)
Benim doktorumda 38 haftalık iken alalım dedi.yani benim gibi minyon zayıf birine bile o hafta için gün verilmişse gayet normaldir.bebek sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz sonuçta doktordan iyi hiç birimiz bilemeyiz.Şu etrafındakilerin ne dediğini düşünerek son haftalarını mahvetme..Herkes doktorlardan daha iyi doktor zaten..
0 oy
(727 puan)
Benim ikinci gebeliğim ben de sizin aksinize erken istiyorum tabii hayırlısıysa diyerek. İlk gebeliğim 37+6 da sezeryan doğum yaptım suyum geldiği için. Dr şimdi 39 da alırız diyor.

İlgili bir soru bulunamadı

650,737 soru

3,426,168 cevap

4,258,555 yorum

183,900 üye

...